"SRPSKIM PLJAČKAŠIMA U MILANU POMOGLI RADNICI OBEZBEĐENJA?!" Bivši bezbednjak: Uhvaćeni su zahvaljujući posebnim, TAJNIM uređajima
Foto: La Provincia Pavese

pljačka u italiji

"SRPSKIM PLJAČKAŠIMA U MILANU POMOGLI RADNICI OBEZBEĐENJA?!" Bivši bezbednjak: Uhvaćeni su zahvaljujući posebnim, TAJNIM uređajima

Crna Hronika -

Dva državljanina Srbije starosti 55 i 56 godina uhapšeni su u Italiji zbog nekoliko pljački u kojima su otuđili robu ukupne vrednosti od 450.000 evra.

Kako se sumnja, oni su od oktobra do decembra prošle godine operisali u modnoj četvrti Milana i to po zlatarama, velikim hotelima i luksuznim radnjama.

Blažo Marković
foto: Kurir televizija

Ovim povodom u jutarnjem programu Kurir televizije gostovali su Nemanja Todorović, advokat i Blažo Marković, predsednik pokreta „Novi ljudi - nova snaga Srbije.

- Ja kada bih vam rekao istinu izenadili biste se. Meni je drago kao bivšem bezbednjaku i novom političaru zato što se to ne dešava na našim prostorima nego u inostranstvu. Kad je bila SFRJ mi nikakve vesti nismo imali od naših kriminalaca koji su u inostranstvu krali i ubijali. Bitno nam je bilo samo da se tako nešto ne događa u SFRJ. Evo i u ovom slučaju vidimo da je bezbednost u Srbiji na većem nivou, da moje kolege dobro rade svoj posao i da tu prestupnicima nije pogodno tlo - rekao je Marković.

01:52

SRPSKIM PLJAČKAŠIMA U MILANU POMOGLI RADNICI OBEZBEĐENJA?! Bivši bezbednjak: Uhvaćeni su zahvaljujući posebnim, TAJNIM uređajima

Prema njegovim rečima pljačkaši su bili u koordinaciji sa radnicima obezbeđenja što objašnjava zbog čega su se ponašali kao da kamere ne postoje.

- Oni su zapostavili te kamere zato što su bili u nekom saučesništvu sa ljudima koji rade to obezbeđenje. Sve zapadne zemlje, pa i naša zemlja imaju osebne kamere na objektima za koje znam policija. Za te kamere ni obezbeđenje ne zna. Pomoću tih kamera su uhvaćeni.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:30

NAŠ GLUMAC SNIMA ITALIJANSKU SERIJU: Obišao Milano, Sardiniju i Rim, ima samo jedan ZAKLJUČAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track