"UBIO SAM TATJANU": Dragan na Badnje veče usmrtio suprugu, pa se izbo nožem u garaži! Malo pre toga joj LJUBIO RUKU
Dragan Todorović, Foto: Printscreen/Facebook

svilajnac

"UBIO SAM TATJANU": Dragan na Badnje veče usmrtio suprugu, pa se izbo nožem u garaži! Malo pre toga joj LJUBIO RUKU

Crna Hronika -

Dragan Todorović (68) iz Kušiljeva kod Svilajnca, na Badnje veče pre dve godine, oko 22 sata, lovačkom puškom ubio je nevenčanu suprugu Tatjanu Perić (61), a potom otišao u garažu i nožem sebi naneo teške telesne povrede. Dragan je posle ukazane pomoći u Ćupriji prebačen u Klinički centar Kragujevac. Zvanično, Todoroviću je određen privor pošto je po sopstvenom priznanju ubio nevenčanu suprugu Tatjanu, ali je zbog zdrastvenog stanja, hospitalizovan uz zatvorsku stražu.

Rođak Slađan je i bio taj koji je zatekao Tatjanino beživotno telo u spavaćoj sobi, dok su joj noge virile u hodniku kuće. - Krv je bila svuda. Telo joj je bilo u spavaćoj sobi, a noge u hodniku. Okrenuo sam se prema Draganu i pitao ga šta je to uradio, a on mi je, držeći lovačku pušku u rukama, odgovorio da će sada i sebi da presudi. Preselo nam je i Badnje veče i Božić - ispričao je tada Slađan.

Dragan Todorović
Dragan Todorovićfoto: Printscreen/Facebook

Tatjana je kobne večeri, prema rečima komšinice, telefonom pozvala i rekla da pozove policiju jer će Dragan da je ubije. - Bila je veoma uznemirena, zapomagala je i molila me da pozovem policiju, jer će Dragan da je ubije. Bila sam u šoku. Odmah sam otrčala do komšije Slađana, inače Draganovog rođaka, da mu to kažem. Kada je policija došla, nije ga našla u kući. Onda su nama naredili da uđemo u kuće i da se zaključamo, dok ga ne nađu, jer su mislili da je pobegao. Posle smo čuli da su ga našli u garaži. Znam samo da je Tatjana ostavila Dragana pre dva meseca. Bolje da se nije ni vraćala. Bila je mnogo kulturna i fina. Pisala je i knjige - rekla je komšinica. Na saslušanju je Todorović priznao zločin, ali nije umeo da objasni i zašto ga je počinio. Pojavila se i informacija da je porodična tragedija snimljena mobilnim telefonom. - Todorović je mobilnim telefonom snimio pripremu Badnje večeri sa Tatjanom. Pripremli su večeru, pekli prase, smejali se, veselili, on je grlio Tatjanu i ljubio joj ruku. Našlo se tu i nešto neuobičajeno, jer su za večeru kuvali i pili rakiju, a poznato je bilo da Todorović nije pio 20 godina, tačnije od kada je pijan kolima naleteo na jednog čoveka i usmrtio ga - rekao je ranije izvor Kurira.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Kurir.rs/D.I.

Neposredno posle ubistva rekao je komšiji da je "završio sa Tatjanom i da je ubio". - Todorović je bio jako posesivan i kada ga je Tatjana, koju je doveo posle smrti prve supruge Zorice pre dve godine, napustila pre dva meseca bio je jako nervozan i pokušavao je na svaki način da ipak održi kontakt sa njom. Tatjana je otišla i zaposlila se u Beogradu, gde je on često odlazio i svakodnevno je zvao telefonom. Korak po korak Todorović je uspeo da Tatjanu vrati u selo, ali očito ona nije pristajala da tu ostane zauvek - rekao je jedan komšija koji je video snimke na telefonu.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track