GILE NI MRAVA NE BI ZGAZIO, DECA SU GA OBOŽAVALA: Komšije i dalje u šoku zbog smrti Dragomira, koji je preminuo od batina
Foto: Društvene Mreže

GILE NI MRAVA NE BI ZGAZIO, DECA SU GA OBOŽAVALA: Komšije i dalje u šoku zbog smrti Dragomira, koji je preminuo od batina

Crna Hronika -

Posle stravičnog zločina u novogodišnjoj noći, kada je u Pančevu brutalno pretučen Dragomir Jevtić (44) iz Starčeva, koji je uprkos svim naporima lekara preminuo nedelju dana kasnije, komšije popularnog Gileta, kako su ga zvali, i dalje su u šoku i neverici.

Komšije ubijenog tvrde da je Dragomir bio "nesvakidašnji čovek":

- Gile je bio omiljeni lik u kraju, pa i u celom Starčevu. Ma, taj ni mrava ne bi zgazio. Svi u komšiluku smo ga voleli, poštovali. Nije se ženio, niti imao svoje dece. Ali, komšijska deca su ga obožavala, kao i on njih. Svima bi pomogao ako je zatrebalo, nikoga nikada ružno nije pogledao, a kamoli uputio lošu reč. Nije taj umeo ni da se svađa, a kamoli potuče. I kad mu ne bi nešto bilo pravo, sagnuo bi glavu i nastavio dalje. Zato smo i šokirani što je neko mogao takvu dobričinu, da povredi i svirepo ubije.

Podsetimo, Dragomir Jevtić preminuo je sedam dana kasnije od teških povreda koje je zadobio 31. decembra pred ponoć u jednoj kafani. Policija je uhapsila osumnjičene N. G. (20) i A. B. (22).

Kurir.rs/Novosti

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track