U KRUŠEVCU VIĐEN JEZIV PRIZOR! DEČAK NASTRADAO, a 20 - godišnja devojka prebačena na VMA zbog teških telesnih povreda
Foto: Youtube Printscreen/RTK Kruševac, Drustvene Mreže

tragedija

U KRUŠEVCU VIĐEN JEZIV PRIZOR! DEČAK NASTRADAO, a 20 - godišnja devojka prebačena na VMA zbog teških telesnih povreda

Crna Hronika -

18-godišnji mladić nastradao je u jučerašnjoj eksploziji u pogonu fabrike "Trajal" u Kruševcu, dok su četiri osobe povređene.

20-godišnja devojka je zbog teških povreda, prevezena na VMA u Beogradu. Novinarka Kurira Tamara Stanković donosi više informacija.

Tamara Stanković
foto: Kurir televizija

- Juče u Kruševcu desila se eksplozija u fabrici Trajal, gde je 18-godišnji dečak, nažalost, podlegao povredama i preminuo na licu mesta, dok su četvoro povređenih prvo prebačeni u opštu bolnicu u Kruševcu. U jučerašnjem danu 20-godišnja devojka je prebačena na vojno-medicinsku akademiju zbog teških povreda.

Informacije o troje povređenih su nedostupne, a o stanju devojke obavešteni su samo članovi njene porodice.

- Ono što smo mogli od informacija da dobijemo iz opšte bolnice u Kruševcu je da zapravo oni ne smeju sada da nam daju informaciju u kakvom se trenutno stanju nalaze troje povređenih koji su i dalje tamo na intenzivnoj nezi, dok za 20-godišnju devojku koja ima teške povrede, informacije o njenom trenutnom zdravstvenom stanju, smeju da daju samo njenoj porodici.

01:48

U KRUŠEVCU VIĐEN JEZIV PRIZOR! DEČAK NASTRADAO, a 20 - godišnja devojka prebačena na VMA zbog teških telesnih povreda

Očevici eksplozije tvrde da je prizor kome su svedočili bio strašan

- Podsećam, kada se desila ta nesreća u pogonu fabrike gorive trake. Očevici koji su bili u tom trenutku u blizini fabrike ili prosto koji žive u neposrednoj blizini, kažu da se čula strašna eksplozija, da se video dim i da je to sve prosto izgledalo strašno. odmah kada se desila eksplozija na lice mesta su izašli vatrogasci koji su požar lokalizovali, policijska uprava iz Kruševca, takođe pripadnici policijske uprave iz Kruševca su izašli na teren kao i hitna pomoć. Nakon nesreće i ministar unutrašnjih poslova je obišao ovu fabriku u Kruševcu i rekao naravno da će biti preduzete sve mere kako bi se utvrdio tačan uzrok ove eksplozije. Toliko za sada od informacija.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:15

Eksplozija u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track