NALOŽENA OBDUKCIJA POGINULOG MLADIĆA NIKOLE U FABRICI U KRUŠEVCU: Tužilaštvo intenzivno radi na rasvetljavanju uzroka nesreće!
Foto: Drustvene Mreže

eksplozija

NALOŽENA OBDUKCIJA POGINULOG MLADIĆA NIKOLE U FABRICI U KRUŠEVCU: Tužilaštvo intenzivno radi na rasvetljavanju uzroka nesreće!

Crna Hronika -

Od strane postupajućeg javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, juče je izvršen uviđaj povodom eksplozije koja se dogodila u preduzeću „Trajal korporacija“ fabrike za proizvodnju eksploziva i pirotehnike u kojoj je jedno lice smrtno stradalo, a 4 lica su povređena.

Od strane postupajućeg javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, dat je nalog da se obaveste određene inspekcijske službe radi izlaska na lice mesta i obavljanja uviđaja.

Trajal, Kruševac, eksplozija, eksplozija u Trajalu
foto: Youtube Printscreen/RTK Kruševac

- Takođe, izdata je naredba da se izvrši obdukcija sada pokojnog N.R. Nalaz i mišljenje biće naknadno dostavljeni ovom tužilaštvu - saopšteno je.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu intezivno radi na potpunom rasvetljenju ovog događaja i utvrđivanju uzroka eksplozije koja se desila u pogonu, "Trajal korporacije", a o čemu će javnost biti naknano obaveštena.

Bonus video:

00:07

EKSPLOZIJA U NAGORNO KARABAHU: Povređeno 200 ljudi u požaru skladišta goriva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track