JURIO DEVOJKU PO SMEDEREVU DRŽEĆI POLNI OGAN U RUCI: Osuđen manijak (47) iz Požarevca
Foto: Kurir TV

JURIO DEVOJKU PO SMEDEREVU DRŽEĆI POLNI OGAN U RUCI: Osuđen manijak (47) iz Požarevca

Crna Hronika -

B.M. iz Požarevca (47) osuđen je na kaznu zatvora zbog krivičnog dela polno uznemiravanje, a izrečena mu je i mera bezbednosti zabrane komunikacije sa oštećenom, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

- Njemu se stavlja na teret da je 15.7.2022. godine oko 3.30 časova u Smederevu, polno uznemiravao oštećenu koja je u vreme izvršenja krivičnog dela imala tek navršenih 18 godina. On je najpre počeo da je prati ulicom 16. oktobra, na sebi imao samo majcu dok je u donjem delu tela bio nag, zbog čega je oštećena počela da trči ka ulazu svoje zgrade. Kada ju je sustigao i približio se na razdaljinu od oko dva metra, držeći u ruci svoj polni organ, oštećena je počela da vrišti i nastavila da beži, nakon čega je i osuđeni otrčao u suprotnom pravcu - navodi se u saopštenju.

Prema odredbama Krivičnog zakonika, polno uznemiravanje jeste svako verbalno, neverbalno ili fizičko ponašanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica u sferi polnog života, a koje izaziva strah ili stvara neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje.

Bonus video:

00:12

USRED BELA DANA U KAFIĆU U CENTRU BEOGRADA VADIO POLNI ORGAN: Pretio konobarici, spasao je vlasnik lokala (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track