UHAPŠEN KRAGUJEVČANIN (21)! VIDEO KAKO MUŠKARAC (31) PREBIJA ČOVEKA, PA GA IZBO! Haos u masovnoj tuči, PRETUČENE i dve devojke!
Foto: RINA

OBRAČUN

UHAPŠEN KRAGUJEVČANIN (21)! VIDEO KAKO MUŠKARAC (31) PREBIJA ČOVEKA, PA GA IZBO! Haos u masovnoj tuči, PRETUČENE i dve devojke!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom i efikasnom akcijom identifikovali su i uhapsili M. V. (21) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, laka telesna povreda i nasilničko ponašanje, kao i N. G. (32), iz Kragujevca, osumnjičenog za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Kako je saopšteno iz PU Kragujevac, M.V. se sumnjiči da je, danas u ranim jutarnjim satima, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Kragujevcu, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede opasne po život 38-godišnjem muškarcu iz Kragujevca, kao i laku telesnu povredu 33-godišnjoj Kragujevčanki, dok je fizički napao i 27-godišnju devojku kojoj je naneo lake telesne povrede.

Kragujevac
foto: Kurir/D.Đ.

N. G. se tereti da je osumnjičenom M. V. pomagao da se sakrije u iznajmljenom stanu, na području Kragujevca.

Policija je operativnim radom utvrdila da je i oštećeni tridesetosmogodišnji muškarac, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede tridesetdevetogodišnjem muškarcu iz Kragujevca, pa se tereti da je, kako se sumnja, učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenima M. V. i N. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu.

D. Đ.

Bonus video:

01:03

MASOVNA TUČA MLADIĆA U PODGORICI: Sukobili se u dvorištu osnovne škole, sevali i noževi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track