ŠTA KRIJE TINEJDŽER, UHAPŠEN ZBOG UBISTVA GOLOG MUŠKARCA? Otkrivamo najnovije detalje zločina! Tukao ga šipkom i prerezao mu vrat
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

jagodina

ŠTA KRIJE TINEJDŽER, UHAPŠEN ZBOG UBISTVA GOLOG MUŠKARCA? Otkrivamo najnovije detalje zločina! Tukao ga šipkom i prerezao mu vrat

Crna Hronika -

Tinejdžer (18) iz Paraćina koji je u novembru prošle godine uhapšen zbog sumnje da je prvo metalnom šipkom pretukao Zorana Stankovića (70), a zatim mu prerezao grkljan u njegovom stanu u Jagodini, navodno je nakon zločina iz telefona obrisao celu prepisku i komunikaciju sa ubijenim, saznaje Kurir.

Pa da podsetimo, zločin se dogodio 15. novembra 2023. godine oko 15.30 sati u Vojvođanskoj ulici u Jagodini, navodno, nakon što je žrtva namamila tinejdžera koji je u tom trenutku bio maloletan da dođe kod njega u stan. Između njih je prvo izbila svađa, a tinejdžer ga je potom krvnički udarao metalnom šipkom po celom telu, da bi mu kasnije presudio nožem kojim mu je prerezao vrat. U lokvi krvi policija je pronašla Stankovića nagog.

ovo je ubijeni zoran stanković iz jagodine kog su policijaci unakaženog našli u svom stanui to nagog
ovo je ubijeni zoran stanković iz jagodine kog su policijaci unakaženog našli u svom stanui to nagogfoto: Facebook

- Istraga je utvrdila da je osumnjičeni tinejdžer nakon zločina sa svog telefona izbrisao celu prepisku sa žrtvom, kao i listing poziva. Potom je uzeo telefon Zorana Stankovića i uradio isto to - izbrisao komunikaciju - navodi Kurorov izvor i dodaje:

- Osumnjičeni je tada pozvao prijatelja i ispričao mu da je ubio Stankovića i da pozove policiju. Njegov prijatelj je to i uradio, a jagodniska policija brzo je došla na mesto zločina.

Kako dalje navodi naš sagovornik, tinejdžer je izašao iz stana i ispred zgrade mirno sačekao policiju i predao se.

zoran stanković često objavljivao oglase gde je prodavao automobil, laptop, kao i stan u kom je ubijen
zoran stanković često objavljivao oglase gde je prodavao automobil, laptop, kao i stan u kom je ubijenfoto: Printscreen/Facebook

- Tinejdžer se na prvom saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini tada branio ćutanjem, ali je kasnije u istrazi odlučio da progovori i ispričao je detaljno kako je upoznao žrtvu, kao i koji je bio povod za zločin - navodi naš izvor i dodaje:

- Osumnjičeni se nalazi u posebnom odeljenju zatvora gde borave maloletnici. Nakon veštačenja telefona, nadležno tužilaštvo naložilo je i to da se veštači njegova emocionalna zrelost koja će utvrditi u kom uzrastu je bio osumnjičeni u trenutku izvršenja zločina što će biti jedan od ključnih dokaza, na osnovu toga će mu se suditi, a kasnije i izreći mera za krivično delo ubistvo koje mu se stavlja na teret.

Navodno, osumnjičeni tinejdžer i žrtva su bili u nekoj vrsti veze. Zoran Stanković je, podsetimo, samo tri dana pre ubistva na svom Fejsbuku objaviljaivao razne statuse, a pre toga je kačio i oglase u kojima je na prodaju nudio svoj automobil, lapotop, ali i stan u kom je ubijen.

Bonus video:

00:13

PIJAN NOGOM RAZVALIO VRATA, TUKAO ŽENU U GLAVU I ČUPAO JE: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika iz Zemuna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track