AKCIJA POLICIJE U SREMSKOJ MITROVICI I OKOLINI: Zaplenjeno 2 tone duvana i oko 30.500 ručno pravljenih cigareta
Foto: Kurir/T.S.

AKCIJA POLICIJE U SREMSKOJ MITROVICI I OKOLINI: Zaplenjeno 2 tone duvana i oko 30.500 ručno pravljenih cigareta

Crna Hronika -

Policija je na nekoliko lokacija u Sremskoj Mitrovici i okolini zaplenila oko dve tone duvana rezanog i duvana u listu kao i oko 30.500 ručno pravljenih cigareta, ukupne vrednosti oko 12 miliona dinara, saopšteno je.

U dvorištu kuće na području Sremske Mitrovice, policija je našla 675 kilograma duvana u listu i 350 kilograma rezanog duvana, u okolini Šida 633 kilograma duvana u listu, na području Stare Pazove 30.000 cigareta punjenih rezanim duvanom a u podrumu kuće u blizini Rume 200 kilograma rezanog duvana.

"Na ovim lokacijama zaplenjene su i tri električne mašine za sečenje duvana, naprave za kvašenje i sušenje duvana, tri vage i ambalaža za pakovanje a na još šest lokacija policija je našla ukupno 114 kilograma duvana u listu i 76 kilograma rezanog duvana, kao i 2.200 komada praznih filter cigareta", stoji u saopštenju.

U saradnji sa Poreskom policijom, policija će protiv deset osoba podneti krivične prijave nadležnim tužilaštvima zbog sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

00:40

Filmsko hapšenje u Beogradu, uhapšen diler

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track