OVO JE BOLESNO I STRAŠNO! Prijatelji monstruma koji je ćerku (13) seksualno zlostavljao 6 ghodina u ŠOKU, zvao je MOJ MAJI SLATKIŠ
Foto: Shutterstock

ljudi zgroženi

OVO JE BOLESNO I STRAŠNO! Prijatelji monstruma koji je ćerku (13) seksualno zlostavljao 6 ghodina u ŠOKU, zvao je MOJ MAJI SLATKIŠ

Crna Hronika -

Muškarac (45) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku (13) godinama primoravao na polne odnose, te fotografije na kojima se vidi da je polno opštio sa njom, slao drugim licima putem poruka na društvenim mrežama. Prijatelji uhapšenog muškarca su u potpunom šoku, izjavili ga znaju, kako oni navode, kao "dobrog prijatelja i čoveka s čvrstim principima".

- Kada sam pročitao vest u medijima, zaista nisam mogao da poverujem. Živeo je u kući sa roditeljima i decom. Bio je razveden, ali tu temu nikada nismo pokretali jer je delovao kao osetljiv čovek. Bio je privržen porodici, nije lako izdržavati ih u selu u kojem on živi od poljoprivrede - tvrdi šokirani prijatelj.

Prema njegovim rečima, nesrećnu devojčicu je video više puta, ali mu se ona nikada nije požalila.

- Nikada se nije žalila, niti je bila tužna. Ovo je bolesno i strašno. Takav čin mogao je izvesti samo neko s ozbiljnim mentalnim poremećajem, ali nisam mislio da je on jedan od takvih - ističe naš sagovornik.

Ovaj jezivi događaj koji se odvijao godinama u Novom Pazaru šokirao je ne samo Srbiju, već i celi region zbog zlostavljanja vlastitog deteta. Na društvenim mrežama, komentari su se samo nizali.

- Šta bi radio drugoj deci kada si se tako ponašao prema svojoj ćerki? Krio se iza finog čoveka, domaćina, a pravio zlodela, prodavao snimke pedofilima za 10 dolara na kojima ga oralno zadovoljava ćerka, bolesno - piše u jednom od komentara.

Više desetina stanovnika Novog Pazara oštro je osudilo oca monstruma i ograđuju se od njega kao sugrađanina, a neki idu toliko daleko da pozivaju na linč.

- Tome ne treba suditi već ga zapaliti. Mada, i u zatvoru ga čeka katastrofa i strašne muke kakve priređuju silovateljima - piše u komentarima.

U opisu profila osumnjičenog oca piše "Tihi ubica strastven lovac". Naime, on je delio slike sa ćerkom, a u komentarima, odgovarao je poznanicima kao da se ništa ne dešava. U opis fotografija koristio je rečenicu "moj maji slatkiš".

Kako se saznaje iz MUP-a Srbije, sumnja se da je svoju ćerku primoravao na seksualni odnos još od šeste godine, Novopazarac se nalazi se u zatvoru u Beogradu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track