OTAC DEČAKA UBICE 4 SATA GLEDAO U POD Majka hladnokrvna pred uplakanim roditeljima: Mučni i potresni prizori sa suđenja
Foto: Petar Aleksić, Stefan Stojanović/ Mondo, Privatna arhiva

mučno

OTAC DEČAKA UBICE 4 SATA GLEDAO U POD Majka hladnokrvna pred uplakanim roditeljima: Mučni i potresni prizori sa suđenja

Crna Hronika -

Odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić gostovao je u emisiji Puls Srbije i izveštavao o emotivnoj i mučnoj atmosferi koja je vladala na nastavku suđenja roditeljima dečaka ubice.

- Danas je bilo još više emocija. Došlo je još nekoliko roditelja ubijene dece koji juče nisu bili. Svi su poneli uramljene slike. One su postavljene na jedan sto, na samom ulasku palatu pravde i ispred sudnice u kojoj se odvija suđenje. I dalje je prisutan veliki emotivni naboj kao i veliko interesovanje medija. Pre svega zato što je to prvo suočavanje roditelja žrtava, ali i samih roditelja sa roditeljima dečaka ubice. Znači, majka je, kao i juče, došla sama. Otac je doveden direktno iz pritvora.

Prizori na suđenju bili su mučni i potresni:

- Zaista je bilo mučno gledati te tužne poglede, suze, međusobno bodrenje, da kažem, roditelje ubijene dece s jedne strane i s druge strane majku dečaka ubice sa svojim advokatima.

Pažnju je privukla hladnokrvnsot majke dečaka ubice:

- Juče smo zaista bili svedoci, prvenstveno u hodniku, da majka dečaka ubice nije izražavala gotovo nikakve emocije. Znači ona je došla kao da se radi o nekom, da kažem, običnom suđenju i ta njena hladnokrvost i besosećajnost - kako su kolege prenele, nastavila se i u sudnici. I kada su svi očekivali da se možda izvini pred svima, da pognu glavu, da kleknu pred tom decom ništa od toga se nije dogodilo.

Kosta Kecmanović, Miljana Kecmanović, suđenje
foto: Stefan Stojanović/Mondo

Prema njegovim rečima roditelji dečaka ubice potrčali su jedno drugom u zagrljaj i plakali:

- Oni su pokazali emocije jedno drugom u zagrljaju, čak su i plakali. Neverovatno je da su se oni izljubili, zagrlili, plakali i to naočigled roditelja ove dece. Tako da je to nekako u prvom planu zaista obeležilo i prvi, a vidim i drugi dan po nekim slikama. Ona je takođe spustila glavu kada je ušla pored svih tih roditelja i kasnije je čak hladnokrvno pričala mobilnim telefonom.

Upadljiv je bio izgled oca dečaka ubice:

Kosta Kecmanović, Vladimir Kecmanović, Miljana Kecmanović, roditelji iz Ribnikara, porodice ubijene dec, suđenje
foto: Stefan Stojanović/Mondo

- Otac je smršao, bukvalno postao ruina od čoveka a prema našim saznanjima on je punih četiri sata juče samo gledao u pod.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:01

DOKTORU IZ SREMSKE MITROVICE PRETI VEĆA KAZNA ZATVORA NEGO ZA UBISTVO! Advokat: Ako sud kaže da je kriv, ROBIJA ĆE BITI STROŽIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track