MARKO KRVAV ŠETAO PO SELU, PA OTIŠAO U POLICIJU Sa sestrom Milicom počinio jeziv zločin, meštani u strahu: Plašimo se za unuke
Foto: Petar Aleksić, Privatna arhiva

MARKO KRVAV ŠETAO PO SELU, PA OTIŠAO U POLICIJU Sa sestrom Milicom počinio jeziv zločin, meštani u strahu: Plašimo se za unuke

Crna Hronika -

Marka Pavlovića (24) iz sela Trešnjevica kod Paraćina pre nekoliko dana Viši sud u Jagodini osudio je na 20 godina zatvora zbog brutalnog ubistva maćehe Marine Milanović (50) i pokušaja ubistva oca Miloša Pavlovića (58), a Više javno tužilaštvo reklo je da je uložilo žalbu i da je tražena veća kazna. Saučesnik u oba zločina bila je njegova rođena sestra Milica koja je dobila 10 godina.

Meštani Trešnjevice su u strahu i misle da su kazne za Marka i Milicu male.

"Mnogo se plašimo, kazne su mnogo male. Oni su uvek terorisali selo, Milica je išla sa nožem po selu... Drogiraju se, oni će izaći iz zatvora, a mi ovde imamo unučiće, plašimo se za njih, šta će sa njima biti. Za njih nema popravke, oni kad izađu uradiće isto. Niko od nas ne sme da se slika, jer se plašimo da vide ko smo, da nam se ne svete. Za njih je doživotna kazna", rekli su meštani.

Inače, Marko je sa sestrom Milicom pre godinu dana brutalno mučio Marinu Milanović koja ih je odgajila. On je sa sestrom Milicom preskočio ogradu njene kuće i u prizemnom delu doma u kojem je maltene odrastao, prvo udarao maćehu, potom je ubadao nožem po tabanima, pa je terao sestru da je previje, a on je pio kafu i gledao nesrećnu ženu kako se muči. Potom joj je polomio rebra, nos, a posle zlostavljanja koje je trajalo više od pola sata, zaklao je nožem na kauču.

Paraćin
foto: Printscreen/Facebook, Petar Aleksić

Nakon što su presudili maćehi, otišli su u kuću kod oca, Milica ga je navodno držala dok ga je Marko zaskočio na spavanju. Ubo ga je 41 put u telo, udario šipkom u glavu, a potom je mazao svoje lice njegovom krvlju i smejao se.

Sav krvav išao kroz selo, takav je ušao u autobus, a ujutru se sam prijavio policiji.

Utvrđeno je da za vreme zločina bio pod dejstvom opijata.

Na saslušanju Marko je sve priznao.

"Marko je opisao oba zločina. Priznao je da je ubio maćehu i opisao sve do detalja. Potom je ispričao i šta su on i Milica uradili sa ocem. Ona nije bila u stanju da govori. Bila je pogubljena, pričala je nepovezano. Nismo mogli da je ispitamo, jer je imala neke vrste napada", rečeno je tada za naš portal.

Inače, otac je uspeo da se otrgne i pozove Hitnu pomoć.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:08

PUCAO, PA TRČAO KROZ DVORIŠTE I VIKAO UBIO SAM BRATA! Ubistvo dečaka (12) kod Mladenovca: Sve je počelo svađom oko bazena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja