DUŠIMIRA UBADAO U VRAT, GREŠKOM PRVO UHAPŠEN SIN: Ovo je osumnjičeni za ubistvo u Novom Sadu, žrtva imala BROJNE UBODNE RANE
Foto: Društvene mreže, Shutterstock

DUŠIMIRA UBADAO U VRAT, GREŠKOM PRVO UHAPŠEN SIN: Ovo je osumnjičeni za ubistvo u Novom Sadu, žrtva imala BROJNE UBODNE RANE

Crna Hronika -

Muškarac Denis M. uhapšen je pre tri dana zbog sumnje da je brutalno ubio Dušimira P. (72) tako što ga je više puta ubo nožem u predelu vrata.

Muškarac I. P. prijavio je pre tri dana da je u svojoj kući pronašao oca u lokvi krvi koji ne daje znake života.

Sina ubijenog Dušimira odmah su uhapsili zbog sumnje da je ubio oca, ali se daljom istragom ispostavilo da je komšija Denis M. izvršio zločin, a kao motiv navedeno je koristoljublje.

Patrola koja je prva stigla na lice mesta zatekla je I.P koji je prijavio slučaj, kao i Dušimira P. koji je ležao u lokvi krvi.

Hitna pomoć je dolaskom na lice mesta mogla samo da konstatuje smrt. Policija je nakon sprovedene istrage prvo sumnjičila sina I.P. zbog navodnih loših odnosa sa ocem i zbog činjenice da je telo navodno pomerano.

Na telu Dušimira P. zatečene su brojne ubodne rane u predelu vrata.

Sin je navodno policiji izjavio da je oko 22 časa otišao na sprat da spava kada je došao kući, a tada je i poslednji put video oca. Kada je oko 4 sata ujutru sišao sa sprata zatekao je jeziv prizor, a prvo je pomislio da je otac pao i udario glavom od pod, što je i rekao policiji u pozivu.

Tak kasnije, kada je došla policija, je utvrđeno da na telu postoje ubodne rane. Motiv ovog svirepog ubistva moglo bi biti koristoljublje, a kod osumnjičenog su nakon hapšenja pronađene sve otuđene stvari.

"Efikasnim operativnim radom, policija je, u subotu, identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i novac koji je, kako se, sumnja, oduzeo žrtvi", stoji u saopštenju PU Novi Sad.

(Kurir.rs/Nova/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

00:12

Krvi je bilo na sve strane, policija odmah ispraznila lokal: Član obezbeđenja noćnog kluba u Priboju izboden nožem, napadač i dalje u bekstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track