KURIR SAZNAJE! UHAPŠENA DVOJICA ZBOG IZAZIVANJA POŽARA NA SENJAKU: U podmetnutom plamenu izgoreo i džip Aleksandra Seničića
Foto: Kurir televizija

senjak

KURIR SAZNAJE! UHAPŠENA DVOJICA ZBOG IZAZIVANJA POŽARA NA SENJAKU: U podmetnutom plamenu izgoreo i džip Aleksandra Seničića

Crna Hronika -

Dvojica muškaraca uhapšena su zbog sumnje da su zapalila automobil Aleksandru Seničiću, direktoru Nacionalne asocijacije turističkih agencija JUTA! Podsetimo, Seničićev automobil džip "rendž rover" izgoreo je 22. novembra 2023. godine na Senjaku u Beogradu.

- Policija je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila dvojicu osumnjičenih i određeno im je zadržavanje do 48 sati, a nakion saslušanja u tužilaštvu obojici je po nalogu tužioca određen jednomesečni pritvor - objašnjava izvor Kurira.

Dedinje, zapaljeni automobili, izgoreli automobili, Aleksandar Seničić
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Aleksandar Seničić je džip iznajmio od jedne rentakar agencije. Kako smo ranije pisali, vatra je prvo zahvatila "fijata", a zatim se proširila na džipove "rendž rover" i "nisan kaškai" koji su bili parkirani pored.

Seničić je tada rekao da ne zna šta se tačno desilo i kako je došlo do požara.

- Sa moje terase sam video da se upalio jedan auto do mog. Zatim se upalio auto koji sam ja iznajmio i vatra je delom zahvatila i treći auto. Bila je polciija, obavljen je uviđaj. Automobil sam parkirao u podne, a on se upalio u dva sata iza ponoći - rekao je tada Seničić i isrtakao da ne može da poveruje da je požar podmetnut.

- Verujem da je sve sticaj nesrećnih okolnosti - zaključio je on tada.

Bonus video:

01:23

SUMNJA SE DA JE PODMETNUT POŽAR U VINČI! Ekipa Kurir TV u poseti deponiji, nadležni naglasili da je POLICIJSKA ISTRAGA u toku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja