OTKRIVEN MOTIV JEZIVOG NAPADA NA DEVOJČICE U VRANJU: Svađao se sa srednjoškolkom, udario je GLAVOM U NOS! Ovo ga je RAZBESNELO
Foto: Nemanja Nikolić/Shutterstock

OTKRIVEN MOTIV JEZIVOG NAPADA NA DEVOJČICE U VRANJU: Svađao se sa srednjoškolkom, udario je GLAVOM U NOS! Ovo ga je RAZBESNELO

Crna Hronika -

Policija u Vranju uhapsila je N. D. (31) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i zlostavljanje i mučenje.

On se sumnjiči da je juče, u blizini jednog kafića u Vranju, fizički napao dve maloletnice, a potom je jednu udario u nos i naneo joj teške telesne povrede.

N. D. je pobegao, a policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Nakon svađe nasrnuo na jednu, a onda i na drugu maloletnu devojku

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira svemu je prethodila rasprava osumnjičenog muškarca i jedne od maloletnih devojaka u blizini kafića.

On je kako Kurir nezvanično saznaje fizički nasrnuo na devojku sa kojom se raspravljao.

Druga maloletna devojka je htela da ga "usnimi", međutim kada je on to video krenuo je i na nju i udario je, a onda se vratio na prvu devojku. Teške telesne povrede, povredu nosa zadobila je prva devojka, kada je osumnjičeni muškarac glavom udario u lice.

Prema nezvaničnim saznanjima radi se o maloletnim devojkama, srednjoškolkama iz okoline Vranja. Napad muškarca na maloletne devojke dogodio se u donjem delu grada između parkinga i kafića.

Kurir.rs/T. S.

Bonus video:

02:48

MOJA ĆERKA JE U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU, A ONI SLOBODNO ŠETAJU SURČINOM! Majka silovane devojčice hrabro uzviknula: IDEM DO KRAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja