KRALJEVO U STRAHU! MANIJAK PROGANJA ŽENE, ALI I MALOLETNICE: Poslednja žrtva devojčica iz sedmog razreda - policija traga za njim
Foto: Nenad Kostić

KRALJEVO U STRAHU! MANIJAK PROGANJA ŽENE, ALI I MALOLETNICE: Poslednja žrtva devojčica iz sedmog razreda - policija traga za njim

Crna Hronika -

U Kraljevu se pojavio manijak koji uznemirava žene, a na meti su mu posebno devojčice. Vest se brzo proširila društvenim mrežama, a potvrđena je za Telegraf.rs iz PU Kraljevo.

Meštani su na mrežama masovno kačili i sliku mladića za koga su sumnjali da je taj manijak. Danas je stigla vest da je upravo taj mladić poginuo nakon što je svom silinom autom udario u zid i probio ga. Sumnja se da je razlog nasilje koje je pretrpeo na mrežama, jer su ga lažno optužili da napada devojčice.

U MUP-u je potvrđeno da se i dalje traga za manijakom.

Jedna učenica poslala je i poruku upozorenja drugim ženama i vršnjakinjama u želji da budu obazrive i ne idu same, a kako je rekla on je pre nekoliko dana napao i njihovu profesorku.

uviđaj, policija, MUP, saobraćajna nesreća, policijski auto, policijska traka, policijska patrola
foto: Nenad Kostić

- Gradom se kreće manijak koji spopada devojčice, devojke, ali i starije žene. Već par dana se priča u našoj školi (gimnazija) i okolnim mestima o njemu. "Ordinira" mahom u naselju Moše Pijade, kod Svetozara Markovića, a viđen je i u Karađorđevoj. Ima par žrtava među kojima je i naša profesorka biologije od 50 godina - rekla je ona.

Objasnila je da manijak napada sa leđa i dira ženske osobe po intomnim delovima tela i zatvara im usta, a potom pobegne. Međutim, ne libi se da spopada i devojčice.

- Zadnja žrtva mu je devojčica koja ide u sedmi razred. Na strogom smo oprezu jer se šeta mahom oko autobuske i železničke stanice - tvrdi učenica.

Kako je rekla, policija nikako ne može da mu uđe u trag jer ima dugu jaknu i nosi kapuljaču.

Manijak iz Kraljeva visok je oko 185 , a žrtve napada su procenila da ima između 25 i 30 godina. Rekle su da je mršav i da nosi teget jaknu.

- Želim da obavestite ženske osobe iz doma i drugih grupa. Situacija nije nimalo naivna.

- Prijavljeno nam je i policija radi sve na tome kako bi što pre uhvatila napadača - rekli su iz PU Kraljevo.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:46

Manijak u Resniku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja