PRVE SLIKE S MESTA STRAŠNE NESREĆE KOD PANČEVA: Komšije očajne posle pogibije majke 4 dece" PREGAZIO JE TEČA, ČOVEK JE VAN SEBE"
Foto: Kurir, Društvene Mreže

tuga

PRVE SLIKE S MESTA STRAŠNE NESREĆE KOD PANČEVA: Komšije očajne posle pogibije majke 4 dece" PREGAZIO JE TEČA, ČOVEK JE VAN SEBE"

Crna Hronika -

Majka četvoro dece Jelena Pau (30) iz Dolova kod Pančeva nastradala je juče u saobraćajnoj nesreći kada je vozeći bicikl prilikom spuštanja niz ulicu podletela pod traktor kojim je spletom nesrećnih okolnosti upravljao njen teča.

Podsetimo, jeziva nesreća dogodila se juče oko 17 sati u Dolovu u blizini Osnovne škole "Aksentije Maksimović" kod autobuske stanice. Sumnja se da je do tragedije došlo kada je nesrećna majka četvoro dece vozila prebrzo bicikl niz ulicu koja ima veliki nagib i iz za sada nepoznatog razloga nije uspela da zakoči, već je podletela pod traktor koji se kretao nekih 20 na sat i bio je propisno osvetljen.

nastardala majka četvoro dece
nastardala majka četvoro decefoto: Drustvene Mreže

- Kada je došlo do nesreće već je polako pao mrak i osvetljenje je malo slabije, nesrećna žena kako je navodno, kasnila po dete u školu bukvalno se sjurila niz ulicu koja izlazi na glavni put i zakucala se u traktor kojim je upravljao njen teča. Možda su joj i otkazale kočnice - kažu meštani i dodaje:

- raktor je navodno točkovima prešao preko nje... Scena je zaista bila jeziva, jer je tu i autobuska stanica koja je bila prepuna dece i roditelja jer se nastava druge smene završila i svi su krenuli kućama.

ovde se dogodila nesreća
ovde se dogodila nesrećafoto: Kurir

kako su nam dalje ispričali meštani sela kod Pančeva, deca su počela da vrište.

- Sve se dogodilo u trenutku. Niko nije očekivao da će tako nešto da se dogodio, a onda ispred vas se stvori traktor ispod kog leži krvava žena. To su scene koje ne mogu da se zaborave - kažu oni i dodaju:

- Nesrećni čovek koji je bio za volanom traktora je zanemeo. Nije znao šta ga je snašlo, izašao je iz kabine potpuno izgubljen i dezorjentisan. Ubrzo se pribrao i svi su pritrčali da pomognu nesrećnoj ženi. Nažalost ona je puno krvarila.

Naši sagovornici su potom dodali da se traktorista izbezumio kada je video da je to njegova rođaka.

ovde se dogodila nesreća
ovde se dogodila nesrećafoto: Kurir

- Čovek je počeo da plače. Bio je van sebe. Vest o nesreći se brzo proširila pa je pored Hitne pomoći i policije okupili i meštani, ali i porodica nastradale žene - kažu meštani, a jedan od meštana njeno dete po koje je i bila pošla u školu je sklonio da ne prisustvuje jezivim scenama.

Na društvenim mrežama mogu se videti brojni tužni i potresni komentari nakon nesreće u kojoj je poginula.

- Daleko bilo... Ne daj bože nikome ovakvu tugu i bol. Neka joj je laka zemlja, a porodici iskreno saučešće. Au, kakva tragedija. Ostadoše četri mala deteta bez majke, neka ih sa neba sada čuva - ovo su samo neki od komentara nakon nesreće.

Bonus video:

02:52

Tragedija kod Gadžinog Hana pred prvomajski uranak: Mladić (17) traktorom odvezao drugove na izlet, pa poginuo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track