POZNATA INFLUENSERKA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE HAPŠENJA MUŽA: Plavuša okačila fotografiju i poručila samo jedno! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

sarajevo

POZNATA INFLUENSERKA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE HAPŠENJA MUŽA: Plavuša okačila fotografiju i poručila samo jedno! (FOTO)

Crna Hronika -

Poznata sarajevska influenserka Lejla Hodović danas je prvi put od hapšenja svog muša Alema Hodovića, inače rođenog u Priboju, na svom Instagram profilu na kom je prati više od 60 hiljada ljudi, okačila sliku kojom je pokazala da podržava svog supruga.

Naime, plavuša je objavila sliku na kojoj se ona i njen suprug drže za ruke u automobilu, a uz ovu sliku ide pesma Aleksandre Radović "Dok dišem", čiji stihovi glase: "Dok dišem tu pod ovim nebom nebom, ti zlato si i srebro, u srcu si na sigurnom, ni senka neće pasti na nas, ja kunem ti se danas, ljubav jedini je pečat moj".

Slika koju je objavila influenserka
Slika koju je objavila influenserka foto: Printscreen/Instagram

Mnogi su ovu njenu objavu protumačili kao poruku uhapšenom suprugu i podršku.

Podsetimo, Alem Hodović uhapšen je u sredu u velikoj policijskoj akciji u Sarajevu pod nazivom "Konsiljere" zajedno sa Dženisom Kadrićem, telohraniteljem Edina Gačanina Tita, balkanskog narko-bosa. Hodović, koji pored bosanskog ima i srpsko državljanstvo, sumnjiči se da je u legalne tokove ubacivao novac stečen kriminalom.

Kako su naveli u policijskom saopštenju, dokazi u ovom slučaju pribavljeni su iz aplikacija Skaj i Anom, a osumnjičeni su pod istragom zbog organizovanog kriminala, povezanog s neovlašćenim međunarodnim prometom velikih količina opojnih droga, kao i pranja novca, odnosno unošenja velikih iznosa novca stečenog krivičnim delima u redovan platni promet u Bosni i Hercegovini kupovinom pokretne i nepokretne imovine.

Alem i Lejla Hodović
Alem i Lejla Hodovićfoto: Printscreen/Instagram

Juče je u sudu u BiH održano ročište osumnjičenima, i tužilaštvo je za njih predložilo da im se odredi jednomesečni pritvor. Alem Hodović je nakon izalaganja tužioca, koji je naveo šta mu se stavlja na teret, rekao "da je u šoku".

- Prilikom pretresa sam bio u hotelu, jer mi se stan renovira. Odmah nakon što me pozvao inspektor, ja sam došao u roku od pet minuta. Imao sam svoj telefon koji koristim 10 godina, da sam hteo mogao sam ga baciti usput u Miljacku. Takođe, iz svojih nekih kontakata ranije sam saznao da se sprema ovo hapšenje - kazao je Hodović na ročištu, a preneo Faktor.ba.

Hodović je kazao i da je pomogao policajcima prilikom pronalaska dokumentacije firme koja se nalazila u njegovoj garaži i “sve im dao da nose šta im treba”. Kazao je da je sad saznao za ove razgovore o tome da ga treba “maknuti”.

Lejla Hodović, Sarajevo, Alem Hodović, hapšenje
foto: Printscreen/Instagram

Tužilac je kazao da ostaje pri predlogu da im se odredi pritvor, a sudija mu je kazala “da razmisli o rečenici koju je izrekao Hodović”.

Inače, Lejla Hodović, Alemova supruga, svoje brojne pratioce na Instagramu svakodnevno obaveštava i o svom privatnom životu, te često kači fotografije sa putovanja na koja odlazi sa suprugom. Na osnovu slika može se videti da oni žive u luksuzu, voze skupocena kola, putuju u Dubai, Dubrovnik, Beograd, na Maldive...

Bonus video:

00:46

INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja