PRVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA NUSRETA Sumnja se da mu je ubica presudio NA OVAJ NAČIN! Osumnjičeni odmah pobegao iz Srbije?
Foto: RINA, Drustvene Mreže

PRVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA NUSRETA Sumnja se da mu je ubica presudio NA OVAJ NAČIN! Osumnjičeni odmah pobegao iz Srbije?

Crna Hronika -

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas, nakon što je u četvrtak prijavljen njegov nestanak, a kako se nezvanično saznaje, prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge.

Naime, kako se sumnja, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa njegovom suprugom. Pre ubistva došlo je navodno do svađe dvojice muškaraca, a Nusretu je presuđeno udarcem u glavu.

1 / 3 Foto: RINA

Sumnja se i da je ubica pobegao iz Srbije u Nemačku.

Podsetimo, Nusret Destanović nestao je teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola.

Pojavile su se sumnje da je njegovo telo pronađeno u bunaru, a čekali su se vatrogasci kako bi to mogli da potvrde.

- Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i videli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo telo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobegli - rekao je za RINU jedan od učesnika u potrazi koji se nalazi na licu mesta.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track