"SAV PRETUČEN JE BAČEN U BUNAR, UBICA POBEGAO U NEMAČKU" Oglasila se sestra stradalog Nusreta: Nije se činilo da IŠTA KRIJE
Foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić, Drustvene Mreže

"SAV PRETUČEN JE BAČEN U BUNAR, UBICA POBEGAO U NEMAČKU" Oglasila se sestra stradalog Nusreta: Nije se činilo da IŠTA KRIJE

Crna Hronika -

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas oko 15 sati u bunaru u blizini kuće svog ubice, potvrdila je njegova sestra.

Ona je navela da je mladić bio sav pretučen kada je njegovo telo pronađeno i bačen u bunar koji se, kako je ona navela, nalazi u neposrednoj blizini kuće ubice.

nestao, Nusret Destanović
foto: Drustvene Mreže

- Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čoveka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu. Ubica je pobegao za Nemačku. Niko ništa nije primetio, nikakvih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činilo da išta krije - rekla je sestra ubijenog Tutinca.

Podsetimo, prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge. Naime, kako se sumnja, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa njegovom suprugom. Pre ubistva došlo je navodno do svađe dvojice muškaraca, a Nusretu je presuđeno udarcem u glavu.

1 / 3 Foto: RINA

Podsetimo, Nusret Destanović nestao je teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track