"BOŽE, ZAŠTO DOZVOLJAVAŠ DA MONSTRUMI ČINE ZLODELA": Majka ubijene Stele oglasila se na godišnjicu njene smrti, njene reči BOLE

potresno!

"BOŽE, ZAŠTO DOZVOLJAVAŠ DA MONSTRUMI ČINE ZLODELA": Majka ubijene Stele oglasila se na godišnjicu njene smrti, njene reči BOLE

Crna Hronika -

Roditelji ubijene mlade doktorke iz Stare Pazove, Stele Gundelj, i posle dugih jedanaest godina neutešni su zbog strašnog gubitka koji je zadesio ovu porodicu kada je pronađeno telo mlade devojke 13. februara 2013. godine u iznajmljenom stanu u naselju Medaković u Beogradu.

Majka ubijene devojke oglasila se sada na društvenoj mreži Fejsbuk, na godišnjicu ćerkine smrti, gde je na stranici In Memoriam Stela Gundelj 1987 - 2013. objavila potresnu ispovest u znak sećanja na prerano izgubljenu ćerku.

Stela Gundelj
foto: Privatna arhiva, Printscreen

- Često poželim nešto da objavim, da se obratim mojoj Steli posebno sada kada dođe ovaj prokleti februar, kada svaki trenutak podseća na strašnu sudbinu koja je nju i sve koji smo je neizmerno voleli, zadesila - napisala je mama Katica i dodala:

- Stela, kada god pogledam u nebo pomislim: "Bože koliko je Nebo bogatije od kako je ona tamo. Ali i pored svega toga ne mogu, a da se i dale ne pitam: "ZAŠTO?" Zašto Gospode dozvoljavaš da se dešavaju tako strašne stvari, zašto ne sprečiš zločince, ubice, monstume da čine takva zlodela na zemlji? Zašto su groblja sve više puna mladih, divnih, nedužnih ljudi? Zašto ulicama šetaju i vrebaju zločinci? Zašto strašne bolesti pogadjaju nedužnu decu a ne ta zla koja prete da unište nečiji život? Zašto oni koji su se usudili da unište ili oduzmu tudj život i dalje dišu, jedu, smeju se, planiraju budućnost, oni kojima su je oduzeli i njihovi bližnji to više nikada ne mogu. ZAŠTO? - napisala se neutešna majka.

Aleksandar Šundić, Stela Gundelj

Inače, Stela Gundelj, kako meštani Stare Pazove kažu, najbolje dete sa skoro svim desetkama, tek što je završila Medicinski fakultet u Beogradu, postala je žrtva bivšeg emotivnog partnera Aleksandra Šundića.

Nakon počinjenog zločina, policiju je obavestio Šundićev prijatelj, nakon što ga je ubica pozvao i rekao šta je učinio, da bi se ceo taj dan skrivao na različitim lokacijama.

Uhapšen je na krovu Studentskog doma na Karaburmi, gde je pretio da će se ubiti. Viši sud u Beogradu osudio je Šundića na 15 godina zatvora nakon što je po hapšenju priznao jezivi zločin.

Bonus video:

00:51

PEVAČICA ZA KOJOM SU SVI UZDISALI BRUTALNO UBIJENA NAKON SNIMANJA EMISIJE! Sanja Marinković o najneprijatnijem momentu u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track