SNIMAK SA DRUGE KAMERE OTKRIO MNOGO VIŠE Rođak tvrdi: Udarali su ga! Nusret se naslonio na kolac, tu je PORODICA NAŠLA KRVAV TRAG
Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/Youtube

stravičan zločin

SNIMAK SA DRUGE KAMERE OTKRIO MNOGO VIŠE Rođak tvrdi: Udarali su ga! Nusret se naslonio na kolac, tu je PORODICA NAŠLA KRVAV TRAG

Crna Hronika -

Kako se istraga o tragičnoj smrti Nusreta Destanovića nastavlja, novi detalji koji su isplivali iz video-snimaka i dokaza pronađenih na mestu zločina bacaju mračnu senku na ovaj slučaj.

Pogrešne informacije koje su prvobitno bile objavljene u pojedinim medijima sada su ispravljene zahvaljujući hrabrosti i istrajnosti Enka Hadžibulića, rođaka žrtve, koji je bio svedok potrage i analize ključnih dokaza.

Kao svedok potrage i nakon uvida u video-snimak, Hadžibulić je razjasnio razloge zbog kojih S.Z.A. zaslužuje epitet monstruma.

Hadžibulić je za "sandžakdanas" detaljno opisao događaje koji su prethodili stravičnom otkriću. Prema njegovim rečima, video-snimak razotkriva S.Z.A., kako brutalno napada ranjenog Nusreta Destanovića.

Prema Hadžibulićevoj priči, on tvrdi da je osoba u crvenoj jakni ranjeni Nusret Destanović, koji se oslonio na kolac na kom je njegova porodica kasnije pronašla krvave tragove. Osoba koja pokušava da ugura Nusreta Destanovića u automobil je S.Z.A.

On je pokušavao da ugura ranjenog Destanovića u automobil, udarajući ga nogama.

Još uznemirujući je detalj koji Hadžibulić otkriva - S.Z.A. je telo nesretnog Destanovića bacio u napušteni bunar na imanju svoje majke, u mestu poznatom kao Međgor. Ovo otkriće bilo je ključno za razumevanje obima zločina i brutalnosti koja je prethodila.

Podsetimo, ubijeni Destanović sahranjen je u nedelju, u prisustvu velikog broja rodbine i prijatelja, u njegovom rodnom mestu Đerekare. Motivi ubistva još uvek nisu poznati, ali se pretpostavlja da je bilo planirano i da je osumnjičeni pobegao u Nemačku.

U saopštenju VJT navodi se da za krivično delo teškog ubistva, koje podrazumeva lišavanje života na svirep ili podmukao način, zakon predviđa kaznu od najmanje deset godina zatvora ili doživotni zatvor.

Istraga je u toku, a nadležne institucije intenzivno rade na pronalasku i hapšenju glavnog osumnjičenog.

(Kurir.rs/Sandžakdanas)

Bonus video:

02:22

UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track