CRNA SAOBRAĆAJNA TAČKA NEDALEKO OD CENTRA KIKINDE: Ponovo sudar, na ovoj raskrsnici se ovakve stvari prečesto dešavaju
Foto: Kurir.rs/S.U.

CRNA SAOBRAĆAJNA TAČKA NEDALEKO OD CENTRA KIKINDE: Ponovo sudar, na ovoj raskrsnici se ovakve stvari prečesto dešavaju

Crna Hronika -

Saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno najmanje tri osobe dogodila se danas na raskrsnici ulica Jovana Jovanovića Zmaja i Vuka Karadžića oko 12 časova.

U udes su učestvovala dva putnička vozila kikindskih i subotičkih registarskih oznaka.

Kako je Kuriru potvrđeno u kikindskoj policiji, do nezgode je došlo zbog neustupanja prvenstva prolaza. Sudarili su se "fijat 500" i "lančija". Tri osobe prebačene su u Opštu bolnicu, kako bi se utvrdio stepen povreda i pružila im se pomoć.

Kikinda, Saobraćajna nesreća
foto: Kurir.rs/S.U.

Dok je trajao uviđaj, saobraćaj se u jednoj od najfrekvetnijih ulica u Kikindi odvijao usporeno, a i policajci su u neverici slegali ramenima jer se na ovoj raskrsnici, nedaleko od centra grada, ovakve stvari prečesto ponavljaju. To nam je potvrdio Siniša Grastić, direktor AMSS Banat doo Kikinda.

Kikinda, Saobraćajna nesreća
foto: Kurir.rs/S.U.

Prema njegovim rečima, baš kao i krajem decembra, kad je prilikom sudara dva automobila, jedan završio u izlogu prodavnice auto delova i teško je oštetio, ponovila se identična situacija:

- I sve zbog nepoštovanje prvenstva prolaza. Iako postoji znak STOP, vozač “fijata 500” nije se zaustavio. Udario je u “lančiju” i bacio je na već teško oštećenu prodavnicu. Vozilo je udarilo i oštetilo betonsku banderu. Rešenje je u ležećim policajcima, a još bolje da se što pre postave semafori- kategoričan je Grastić.

Kikinda, Saobraćajna nesreća
foto: Kurir.rs/S.U.

Da se saobraćajne nezgode na ovom mestu često dešavaju, potvrdio nam je Kikinđanin koji stanuje u blizini. On kaže da na ovoj raskrsini do nezgode dolazi svake dve nedelje, pa i češće:

- Prolomio se jak tresak. Istrčao sam iz kuće i imao šta da vidim. Vozač “lančije” bio je vidno povređen. Bilo mu je loše. Odnelo ga je sanitetsko vozilo. Ja zaista ne razumem šta se dešava sa pojedinim vozačima jer je raskrsnica pregledna. Mislim da bi nadležni što hitnije ovde morali da postave semafore. Nema druge - izričit je on.

Bonus video:

03:29

CRNE TAČKE GLAVNI UZROK SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U SRBIJI?! Stručnjak za saobraćaj: Postoji način da se one lako utvrde i otklone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track