CETINJANINU NAĐEN KOKAIN U DONJEM VEŠU! Bio blizak sa kavčaninom i škaljarcem koji su ubijeni na identičan način, DIGNUTI U VAZDUH
Foto: Printscreen, Facebook

hapšenje u crnoj gori

CETINJANINU NAĐEN KOKAIN U DONJEM VEŠU! Bio blizak sa kavčaninom i škaljarcem koji su ubijeni na identičan način, DIGNUTI U VAZDUH

Crna Hronika -

Cetinjanin Marko S. (41) inače, prijatelj ubijenog "kavčanina" Nikole Ćupića i "škaljarca" Jasminka Šahovića uhapšen je prošle nedelje u Šavniku kada mu je crnogorska policija u donjem vešu pronašla kesicu sa kokainom.

Hapšenje se dogodilo 11. februaru u Šavniku kada je policija zaustavila vozilo kojim je upravljao Marko S., a prilikom detaljnog pretresa u njegovom donjem vešu policija je pronašla kesicu u kojoj je bilo 21 gram koakina. Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

osumnjičenom marku s. određen pritvor do 30 dana
osumnjičenom marku s. određen pritvor do 30 danafoto: Facebook

- Osumnjičenom Marko S. na predlog nadležnog tužilaštva sudija Višeg suda u Bijelom polju odredio pritvor do 30 dana - navodi izvor.

Uhapšeni Marko S., navodno, kako tvrdi naš izvor, bio je veliki prijatelj sa kavčaninom Nikolom Ćupićem sa Cetinja koji je 3. februara 2019. brutalno ubijen u Podgorici, nakon što je nepoznati napadač aktivirao bombu koja se nalazila ispod suvozačevog sedišta "tojote". Naime, Ćupić je tog kobnog dana seo u automobil koji je bio na parkingu ispred zgrade u kojoj je živeo sa porodicom.

ubijeni nikola ćupić
ubijeni nikola ćupićfoto: Printscreen/Rudar 7

- Od siline detonacije kavačanin je izleteo kroz prozor. Jaukao je nekoliko minuta i molio prolaznike za pomoć. Podlegao je povredama na putu do bolnice, a njegov egzekutor do danas nije nađen - podseća izvor.

S druge strane, Marko S. bio je blizak i sa pripadnikom škaljarskog klana Jasminkom Šahovićem koji je na identičan način likvidiran 17. januara 2022. u podgoričnom naselju Tološi. Takođe, Šahović je bio blizak i sa ubijenim Ćupićem.

- Koliko su ubijeni kavčanin i škaljarac bili bliski govori i podatak, kako tvrdi izvor, da su njih dvojica još kao maloletnici završili iza rešetaka. Navodno, tada su pretukli mladića i naneli mu teške telesne povrede i to zbog neke Nikoline devojke - navodi izvor, koji tvrdi da je dobro obavešten o poznanstvu ovih muškaraca.

Podsetimo, tog januara 2022. nepoznati počinalac nadgledao je Jasminka Šahovića kada je izašao iz porodičnog doma, a kada je kolima došao do glavnog magistralnog puta putem telefona aktivirao je napravu koja je bila ispod njegovog automobila.

jasminko šahović ubijen na identičan način kao i nikola ćupić
jasminko šahović ubijen na identičan način kao i nikola ćupićfoto: Privatna arhiva, Kurir

- Nakon jake detonacije Šahović je odleteo u vazduh, a delovi automobila bili su svuda po putu. Šahovićevo telo od siline detonacije izletelo kroz šoferšajbnu, a nakon eksplozije ulicom su odjekivali meci koje je aktivirala eksplozija, jer je ubijeni kod sebe imao pištolj - podseća izvor i dodaje da nepoznati počinalac ovog ubistva do danas takođe, nije identifikovan i pronađen.

- Na mestu likvidacije istražitelji su tokom uviđaja pronašli opušak od cigarete bele boje. Detaljnom analizom utvrđeno je da se na opušku nalazi biološki materijal osobe ženskog pola, što istražitelje navodi na zaključak da je, još uvek, neidetifikovana žena umešana u zločin.

Šahović i sada uhapšeni Marko S. skoro svakodnevno su, prema tvrdnjama izvora, bili u kontaktu, pa čak i kada je Šahović bio u zatvoru u Spužu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track