UZNEMIRUJUĆE! EKSKLUZIVNI SNIMAK LIKVIDACIJE U ZEMUNU: Ubica pritrčava Šuši dok zatvara kapiju, puca, overava ga i beži! (VIDEO)
Ubijeni Milan Šuša, Foto: Privatna Arhiva

likvidacija

UZNEMIRUJUĆE! EKSKLUZIVNI SNIMAK LIKVIDACIJE U ZEMUNU: Ubica pritrčava Šuši dok zatvara kapiju, puca, overava ga i beži! (VIDEO)

Crna Hronika -

Likvidaciju Milana Šuše (39) koji je u subotu likvidiran u Zemunu, u trenutku dok je zatvarao kapiju svog dvorišta, snimile su sigurnosne kamere postavljene na njegovoj porodičnoj kući!

- Zatvarao je kapiju kada mu je ubica prišao, praktično pritrčao. U tom momentu Šuša se okrenuo ka egzegutoru i gledao u cev pištolja. Prvi hitac ispaljen u njega, kako se vidi na snimku, oborio ga je i on je pao na zemlju, a drugim hicem je overen, odnosno ispaljen je u njega kada je već ležao na zemlji - navodi izvor Kurira i dodaje da se sumnja da je ubica imao masku.

00:10

Ubistvo Milana Šuše

Policija je, kako je Kurir pisao, u međuvremenu uzela sve snimke sa kamera.

- Svaki ugao kuće ubijenog pokriven je video nadzorom. Te kamere čuvaju snimke pa su inspektori odmah uzeli sav materijal kako bi što pre došli do osumnjičenog egzekutora koji je ubio Šušu - navodi izvor i dodaje:

- Takođe, pregledaće se i snimci odranije, ali i sa okolnih objekata kako bi se utvrdilo da li je ubica imao pomagače ali i kuda je pobegao sa mesta zločina.

Podsetimo, Šuša je likvidiran u klasičnoj sačekuši u subotu oko 10 sati.

Milan Šuša nekoliko sekundi pre ubistva
Milan Šuša nekoliko sekundi pre ubistvafoto: Privatna Arhiva

Sumnja se da je ubica znao kada će Milan izaći iz zatvora i da ga je od tada pratio i čekao trenutak da ga ubije.

- Šuša je navodno sa robije izašao samo sedam dana pre nego što je ubijen. Najverovatnije ga je ubica pratio - dodaje naš sagovornik.

Inače, Šuša je odranije poznat policiji. On je bio osuđivan i izdržao je kaznu od 11 godina zatvora zbog umešanosti u ubistvo, a 2009. je takođe bio hapšen i zbog sumnje da je bacio kašikaru na jednu zgradu na Dedinju.

Policija traga za ubicom i u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu vodi istragu ubistva Šuše.

Bonus video:

00:16

Milan Šuša (39) ubijen je danas u sačekuši oko 10 sati u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja