ODREĐEN PRITVOR UBICI IZ BEOČINA! Ubio bivšu ženu i taštu na svirep i podmukao način, na saslušanju ZAĆUTAO
Foto: Nenad Kostić, Facebook

Viši sud

ODREĐEN PRITVOR UBICI IZ BEOČINA! Ubio bivšu ženu i taštu na svirep i podmukao način, na saslušanju ZAĆUTAO

Crna Hronika -

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor Branislavu R. (48), osumnjičenom da je u nedelju uveče u porodičnoj kući u Rakovcu kod Beočina na svirep način ubio svoju bivšu suprugu Draganu Radić (47) i njenu majku Nadu Četnik (75).

Osumnjičeni je saslušan u nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu gde se branio ćutanjem, tačnije iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 30 dana nakon što je na svirep i podmukao način ubio D. R. i N. Č. ujedno kršeći zabranu približavanja i komunikacije sa oštećenom D. R. - navode iz ove institucije za Kurir i dodaju koje krivično delo se stavlja na teret osumnjičenom.

ubijene nada četnik i njena ćerka dragana radić
ubijene nada četnik i njena ćerka dragana radićfoto: Facebook

- Delo je kvalifikovano kao teško ubistvo i prema Krivičnom zakoniku Republike Srbije osumnjičenom preti kazna u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotne robije kao i krivično delo kršenje zabrane utvrđene merom bezbednosti, kažnjivo našim zakonom, kaznom zatvora u trajanju do šest meseci.

Podsetimo, Branislav Radić je osumnjičen da je 18. decembra krišom došao na vrata porodičnog doma u kome su živele Dragana i Nada. Naime, prvo se na vratima svađao sa Draganom, a potom je razvalio ulazna vrata i upao u kuću gde je prvo u sobi na spratu ubio bivšu suprugu Draganu, da bi zatim iskasapio i bivšu taštu. Navodno, nakon jezivog zločina osumnjičeni je pozvao policiju i sačekao svoje hapšenje. Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni u vreme ubistva bio pod dejstvom alkohola.

ovde se dogodio jezivi zločin nadomak beočina
ovde se dogodio jezivi zločin nadomak beočinafoto: Nenad Kostić

Kako smo nakon zločina izveštavali, Branislav i Dragana su se rastali zbog nasilja, a navodno su se krišom viđali iako joj to majka Nada Četnik nije dozvoljavala jer su obe bile žrtve nasilnika koji ih je sada svirepo ubio.

Bonus video:

00:12

DŽONIĆIMA PRODUŽEN PRITVOR: Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić ostaju iza rešetaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track