UBIO ROĐAKU I UKRAO JOJ PARE KOJE JE SKUPLJALA ZA SAHRANU! Godinu dana od zločina kod Bečeja, maloletnik je tukao ćekićem do smrti
Foto: Dado Đilas, Društvene mreže, Ilustracija

godišnjica

UBIO ROĐAKU I UKRAO JOJ PARE KOJE JE SKUPLJALA ZA SAHRANU! Godinu dana od zločina kod Bečeja, maloletnik je tukao ćekićem do smrti

Crna Hronika -

Pre tačno godinu dana u selu kod Bečeja dogodilo se stravično ubistvo kada je mladić Lj. B. koji je tada bio maloletno lice, ubio rođaku Stanku M. iz Mileševa, a nesrećni slučaj prijavio je otac mladića.

- Stanka je imala vidljive povrede po telu, mladić je očigledno udarao čekićem svom snagom, a takođe je imala posekotine po vratu, verovatno je i davio - rekao je tada izvor blizak istrazi.

Stanka Mičić, ubijena, Bečej
foto: Društvene mreže

Maloletni ubica uhapšen je u Bačkoj Topoli, a pošto je usmrtio nesrećnu ženu na monstruozan način čekićem, seo je u žrtvin auto i odvezao se do centra Bačke Topole gde je ostavio vozilo. Uhapšen je u tom mestu dan kasnije kada su ga odali telefonski pozivi sa ukradenih mobilnih telefona.

Telo ubijene žene pronašao je prvi komšija, kako je tada objasnio, zatekao je jezivi prizor kada je ugledao komšinicu kako leži u lokvi krvi pokriveno ćebetom.

- Pozvao me je komšija da proverim šta se dešava u njenoj kući jer se nije javljala. Najpre sam pokucao na vrata, ali se nije odazivala ni nakon mojih poziva. Pošto je bio mrak, uključio sam svetlo na mobilnom telefonu. Pogledao sam na desnu stranu, vrata su malo bila otvorena i ja sam ih samo gurnuo. Žena je ležala na stomaku i bila prekrivena ćebetom. Videla se krv - kazao je tada komšija.

Kako su rođaci nesrećne žene tada ispričali, Stanka je godinama skupljala novac za, kako je ona pričala, "crne dane". Komšije su o njoj uvek govorili da je bila divna žena, nije želela nikome da bude na teretu, a novac je praktično skupljala da jednog dana niko ne mora da plaća njenu sahranu.

- Nema drugog motiva za zločin osim tog novca. Koristoljublje je verovatno u pitanju - ispričali su nam izvori,

Bonus video:

01:21

Muškarac ubio trudnicu, nađena u dvorištu prištonskog porodilišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track