UŽAS NA PEŠTERU: Muškarac stradao od vatrenog oružja, sumnja se na OVO
Foto: RINA

UŽAS NA PEŠTERU: Muškarac stradao od vatrenog oružja, sumnja se na OVO

Crna Hronika -

U mirnom selu Pružanj, u opštini Tutin, dogodila se tragedija koja je potresla Pešter. Š.R. iz tog sela izgubio je život usled pucnja iz vatrenog oružja.

Policija i tužilaštvo brzo su reagovali, odmah su izašli na teren kako bi obavili uviđaj. Preliminarni izveštaji sugeriše da se radi o samoubistvu, mada su detalji još uvek nejasni i istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

"Ovo je velika tragedija za našu zajednicu", izjavio je jedan od meštana i dodao:

"Š.R. je bio poznat kao miran i poštovan čovek. Teško nam je da verujemo da se ovako nešto moglo dogoditi".

Dok policija i tužilaštvo nastavljaju sa istragom, pozivaju svedoke i sve koji bi mogli imati informacije koje bi pomogle u rasvetljavanju ovog slučaja da im se jave.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Kurir.rs/Sandžak danas

Preneo: R.J.

Bonus video:

03:29

PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track