STRAŠAN SNIMAK SA IBARSKE, ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Pretiče jedan pa drugi auto, a u susret mu ide kamion, JEZIVO (VIDEO)
Foto: printscreen/instagram/192_rs

STRAŠAN SNIMAK SA IBARSKE, ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Pretiče jedan pa drugi auto, a u susret mu ide kamion, JEZIVO (VIDEO)

Crna Hronika -

Strašan snimak nasilničke vožnje deli se društvenim mrežama, a nastao je na Ibarskoj magistrali, između Vreoca i Lazarevca

"Snimak nastao 19. februara na Ibarskoj magistrali između Vreoca i Lazarevca, za dlaku izbegnuta katastrofa", stoji u opisu snimka koji je objavljen na Instagram stranici 192.

Kako se vidi na snimku, vozač "citroena" je nepropisnim preticanjem, na delu puta između Vreoca i Lazarevca, umalo izazvao saobraćajnu nesreću.

Vozač plavog automobila ulazi u "makaze" i jedva izbegava automobil koji mu dolazi u susret. Umesto da se vrati u svoju traku i uspori, on je dodao gas i počeo da pretiče sledeći automobil. Iz suprotnog pravca u tom trenutku nailazi kamion i vozač teretnjaka jedva izbegava kontakt i tešku saobraćajnu nesreću.

"I posle kamiondžija kriv... Oni su profesionalci i svaki dan se susreću sa ovakvim budalama, treba im dati orden i duplo veću platu... A ovog okačiti na trgu i napisati šta je učinio, a prolaznici jaje da ga gađaju u tupavu glavu", "Zabranio bih mu i u taksi da sedne", "Kreneš na put i pobije ti porodicu", "Oduzeti mu dozvolu i izlupati ga motkom", "Pošao da pogine", "Evo kako se gine", bili su neki od komentara ispod ovog zastrašujućeg snimka.

Bonus video:

00:14

Bahata vožnja na putu za Zlatibor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja