"OVO JE UBISTVO SA POTPISOM BALKANSKE MAFIJE" U stanu u Beču pored plantaže droge nađeno unakaženo telo: Odsekli su mu PRSTE
Foto: Printscreen/Kronen Zeitung

"OVO JE UBISTVO SA POTPISOM BALKANSKE MAFIJE" U stanu u Beču pored plantaže droge nađeno unakaženo telo: Odsekli su mu PRSTE

Crna Hronika -

Pripadnici Odjeljenja za borbu protiv narkotika danas su u bečkom Otakringu pronašli unakaženo telo u jednom stanu, koji je navodno bio bunker za skladištenje droge.

Ono što je zapravo bila obična operacija za istražitelje droge iz bečke državne kriminalističke policije pretvorila se u užas. Naime, postojali su dokazi o nezakonitom poslovanju i nalog za pretres – pa je usledio pretres kuće. Ali ono što su policajci zatekli u sredu u 14.45 časova. u stanu na granici Ottakring-Hernals nije bila samo trava, već pravo bojno polje.

Telo čoveka ležalo je u kadi za tuširanje, dok je u susednoj prostoriji bila plantaže konoplje. Pored njega je stajala neka vrsta stolice u kojoj je, kako se pretpostavlja, brutalno mučen.

ubistvo, Beč, telo
foto: Printscreen/Kronen Zeitung

Navodi se da je žrtvi odsečeno nekoliko delova tela, uključujući i prste.

- Ovo jasno ukazuje na egzekuciju u stilu balkanske mafije - kaže iskusni istražitelj.

Identitet mrtvog čoveka još nije pozna, kao ni motiv zašto je čovek uopšte morao da umre u bunkeru sa drogom. Naložena je obdukcija.

ubistvo, Beč, telo
foto: Printscreen/Kronen Zeitung

Novinari su otišli na lice mesta sledeći dan i pričali sa komšijama.

- Živim u ovoj kući 15 godina, ali se u poslednje vreme sve češće pojavljuju čudni likovi. To su ljudi koje radije ne biste sreli - kaže šokirani stanovnik.

Drugi komšija kaže: „Odjednom se začula velika buka na stepeništu, došlo je mnogo muškaraca i sve su izbaciliiz stana.“

Kurir.rs/Krone

Bonus video:

04:29

MAFIJA NEKAD I SAD SE MNOGO RAZLIKUJE Boža Spasić otkrio tajne starih kriminalaca ZA JEDAN JEZIV IZRAZ DOSAD NISMO ČULI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track