FILMSKA OTMICA U BEOGRADU: Banda otmičara zatočila žrtve u kući, ruke im vezali lisicama, noge plastičnim uzicama!
Foto: MUP

kurir saznaje

FILMSKA OTMICA U BEOGRADU: Banda otmičara zatočila žrtve u kući, ruke im vezali lisicama, noge plastičnim uzicama!

Crna Hronika -

Međunarodna banda otmičara razotkrivena je i pohapšena na teritoriji prestonice u spektakularnoj akciji MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naime u otmici koja, prema rečima našeg sagovornika, podseća na one iz američkih akcionih filmova, banda ucenjivača iz Iraka, Jordana i Srijie otela je 10. februara u Mladenovcu dvojicu sirijskih državljana i utamničila ih u iznajmljenoj kući u Mladenovcu.

Kako saznajemo, otmičari su od porodica otetih muškaraca tražili otkup od 200.000 i 100.000 evra, upućujući im pretnje smrću putem video-poziva mobilnim telefonom, sve vreme im držeći pištolje uperene u glavu.

- Do dolaska policije oteti ljudi su u kući bili držani u odvojenim sobama, ruku vezanih lisicama, a nogu plastičnim uzicama, dok su ih otmičari tukli palicama uz pretnje smrću ukoliko im se do 13. februara ne dostavi traženi otkup - otkriva izvor Kurira.

Osumnjičeni su uhapšeni u iznajmljenoj kući u kojoj su mučili otete ljude, a nakon saslušanja u tužilaštvu, sud im je odredio pritvor.

Bonus video:

04:35

O TRGOVINI LJUDIMA: Najgore je kad je ljudsko meso roba! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track