SRBIN NIJE JEDINI U BEČU KOJI JE BRUTALNO RASKOMADAN! Prošle godine ovaj čovek završio na isti način zbog DROGE
Foto: Printscreen Krone.at/Andi Schiel

narko-mafija

SRBIN NIJE JEDINI U BEČU KOJI JE BRUTALNO RASKOMADAN! Prošle godine ovaj čovek završio na isti način zbog DROGE

Crna Hronika -

Mafijaška ubistva postala su sve češća, a u borbi protiv organizovanog kriminala, policija danonoćno radi kako bi rasvetlili zločine čiji su učesnici "opasni momci" koji redovno popunjavaju stranice crne hronike. Ove nedelje ponovo je u fokusu balkanska mafija, s obzirom na to da je bečka policija na nogama usred istrage u vezi monstruoznog ubistva Srbina.

Pa da podsetimo, u bečkom Otakringu u sredu oko 14.45 časova pronađeno je raskomadano telo muškarca, a prema prvim nezvaničnim informacija, žrtva je državljanin Srbije.

ubistvo, Beč, telo
foto: Printscreen/Kronen Zeitung

Naime, pripadnici Odjeljenja za borbu protiv narkotika došli su na lice mesta kako bi izvšili pretres zbog prijavljenog nezakonitog poslovanja, međutim zatekli su stravu i užas pored pronađenog bojnog polja droge.

Pretraživanjem prostorija, u kupatilo stana zatekli su beživotno telo čoveka u kadi za tuširanje, a pored njega, neku vrstu stolicu koja je očigledno bila namenjeno mučenju žrtve.

- Policija je u stan došla zbog prijave da se u njemu proizvodi marihuana. Čim su kročili u stan ugledali su delove ljudskog tela. Daljim pretresom u kupatilu je zatečen trup, sa velikim rezom na vratu - naveo je tada izvor Kurira.

Komšije su bile u šoku da se sve dešavalo u istoj zgradi gde žive brojne porodice, a najviše je zaprepastila činjenica da se radi o lešu muškarca koje se, kako se pretpostavlja, čak mesecima nalazi u tom stanu.

ubistvo, Beč, telo
foto: Printscreen/Kronen Zeitung

Iz tog razloga, policija nije dobila nikakvu novu informaciju od stanara zgrade, kako kažu, muškarac koji je žrtva brutalnog ubistva doselio se tek nedavno, a nisu ga viđali skoro uopšte. Takođe, istražitelji su naveli da sve ukazuje na egzekuciju u stilu balkanske mafije, a kako ovo nije jedina na listi jezivih likvidacija, ovaj slučaj podsetio je na ubistvo Alžirca Džafara H. (31) upravo u ovom gradu gde je ubijen i Srbin, čiji identitet još uvek nije poznat.

Muškarca koji je bio uticajan u narko-krugovima, u aprilu mesecu prošle godine ubila su mačetama četvorica sitnih narko-dilera, a tada je ovo ubistvo obeleženo kao jedan od najbrutalnijih zločina u novijoj istoriji.

Pored tog epiteta koji povezuje ova dva ubistva, na koji takođe podsećaju i bečki mediji, povezuje ih takođe i način na koji su ubijene žrtve i činjenica da se među ovim mafijačkim krugovima očigledno nešto dogodilo.

Džafaru su udovi bili maltene odsečeni od delova tela, a u njegovom džepu tada je pronađen mobilni telefon, uz pomoć kojeg je policija otkrila stan u kojem je živeo. Kada su provalili u stan, pronašli su velike količine marihuane, koju su zaplenili.

Na sličan način, ubijen je i Srbin u sredu 21. februara, kada je policija pronašla raskomadano telo, štaviše pretpostavlja se da je mučen na stravični način gde su mu egzekutori sekli prst po prst, verovatno tražeći informacije zbog kojih je i ubijen. Ipak, istraga je još uvek u toku, a dok bečka policija radi punom parom, očekuje se da će se u skorijem roku saznati šta se zapravo krije iza ovoga.

Bonus video:

00:10

Ovde je pronađeno telo D.V. na Vračaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track