SRBI I JERMENI OBIJALI STANOVE PO BEOGRADU: Otvarali brave na vratima pa uzimali nakit i novac, četvorici određen pritvor!
Foto: Profimedia

haos

SRBI I JERMENI OBIJALI STANOVE PO BEOGRADU: Otvarali brave na vratima pa uzimali nakit i novac, četvorici određen pritvor!

Crna Hronika -

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branilaca juče su saslušani A.R. (25), A.S. (55), L.V. (27) državljani Republike Srbije kao i tri državljanina Jermenije, V.A. (37) H.K. (37) i A.B. (39) koji su saslušani i u prisustvu tumača, a zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci na teritoriji grada Beograda izvršili više krivičnih dela Teška krađa.

Oni su, kako se navodi, krađe izvršili na taj način što su posebnim alatom otvarali brave na vratima stanova te su iz istih oduzimali nakit i novac.

- Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu za sva lica za koja su po Zakoniku o krivičnom postupku postojali razlozi za određivanje pritvora isti i odredio, te je pritvor u trajanju od 30 dana odredio u odnosu na osumnjičene jermenske državljane, kao i u odnosu na osumnjičenog A.S., dok je u odnosu na A.R. doneto rešenje kojim mu se zabranjuje napuštanje stana uz elektronski nadžor, a u odnosu na V.L. je doneto rešenje kojim mu se zabranjuje napuštanje boravišta - navodi se u saopštenju tužilaštvu.

Bonus video:

00:34

POLICIJA UHAPSILA TROJICU DRŽAVLJANA SEVERNE MAKEDONIJE: Osumnjičeni da su obijali stanove u Beogradu, krali nakit i novac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track