U UDESU NA IBARSKOJ POVREĐENI KAJAKAŠI: Drva pala s kamiona, kombi se zakucao u njih! Troje povređenih, od čega dvoje maloletnika
Foto: T.S.

U UDESU NA IBARSKOJ POVREĐENI KAJAKAŠI: Drva pala s kamiona, kombi se zakucao u njih! Troje povređenih, od čega dvoje maloletnika

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 12 sati, u Magliču na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Raška, lakše su povređene tri osobe, među kojima i dvoje maloletnika.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada su se iz kamiona, koji se kretao iz pravca Raške prema Kraljevu, iz još neutvrđenih razloga prosula drva na levu kolovoznu traku kojom je iz suprotnog pravca naišao kombi kraljevačke registracije i snažno udario u njih.

Tom prilikom lakše povrede zadobili su kajakaški trener iz Kraljeva koji je upravljao kombijem i dvoje mladih kajakaša ovdašnjeg Kajak kluba. Oni su preventivno prevezeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti i, kako saznajemo, prošli su bez ozbiljnijih povreda.

Saobraćaj se na ovoj veoma prometnoj magistralnoj deonici jedno vreme odvijao usporeno, naizmenično jednom kolovoznom trakom.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:14

Trenutak udes na Ibraskoj magistrali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja