OTKRIVEN MOGUĆI UZROK SMRTI MUŠKARCA NAĐENOG U KRAGUJEVCU Detalji užasa kod poznatog sportskog objekta, naložena obdukcija!
Foto: Nemanja Nikolić

OTKRIVEN MOGUĆI UZROK SMRTI MUŠKARCA NAĐENOG U KRAGUJEVCU Detalji užasa kod poznatog sportskog objekta, naložena obdukcija!

Crna Hronika -

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, biće izvršena obdukcija tela muškarca pronađenog u koritu Lepenice u Kragujevcu.

Leš muške osobe (54) pronađen je ispod mosta nedaleko od hale "Jezero".

Po dolasku, ekipa hitne pomoći konstatovala je smrt, a u izvlačenju su učestvovali pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade. Na mestu nesreće forenzičari Policijske uprave su obavli uviđaj i u toku je istraga koju vodi VJT u Kragujevcu kako bi se utvrdio uzroka smrti, ali i sve druge okolnosti.

Sudeći prema prvim, nepotvrđenim informacijama, najverovatnije je u pitanju samoubistvo ili nesrećan slučaj, ali se ne isključuju ni mogući drugi uzroci, pa čak i eventualno nasilna smrt, posebno ako se ima u vidu da je reč o relativno maloj visini od vrha ograde do kamenitog korita reke (jedva desetak metara). Istovremeno, zadesna, odnosno trenutna smrt takođe je opcija, kao i predziranost alkoholom ili opijatima.

Upućeni ukazuju da ne treba isključiti ni mogućnost da je ovog muškarca neko gurnuo ili pre toga pretukao, a onda bacio u rečno korito. Kurir.rs/D. Đ.

Bonus video:

00:27

Pronađeno telo muškarca kod stare železnicke stanice u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track