U LJUBAVI SA KRIMINALCIMA! One su žene "opasnih" momaka koji vladaju podzemljem: Neke je ova ljubav skupo koštala!
Foto: Kurir, Nemanja Nikolić, Privatna arhiva, Instagram/vasiilisa_

žene mafije!

U LJUBAVI SA KRIMINALCIMA! One su žene "opasnih" momaka koji vladaju podzemljem: Neke je ova ljubav skupo koštala!

Crna Hronika -

Kako je juče u Baru likvidiran još jedan škaljarac, Edmond Mustafa, koji je navodno bio u emotivnoj vezi sa crnogorskom blogerkom Vasilisom Nurković, suprugom brutalno likvidiranog Zijada Nurkovića, takođe pripadnika škaljarskog klana i kuma pokojnog Alana Kožara, ponovo je u središte došla jedna od najintrigantnijih tema, a to su upravo žene mafije.

Vasilisa Nurković, Edmond Mustafa, Bar, Zijad Nurković
foto: Instagram/vasiilisa_, Privatna Arhiva, Facebook

Nurkovićeva je, kako se pisalo, uplovila u emotivnu vezu sa Mustafon nakon ubistva supruga, a na svojim društvenim mrežama redovno je objavljivala njih dvoje, iako mu nikada nije pokazivala lice, nije se libila da pokaže poklone koje je dobijala od njega.

Pored Vasilise, atraktivne žene "opasnih momaka" su takođe poznata imena supruga kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Bojana Belivuk, poznatija kao prva dama klana, supruga vođe koji je optužen za sedam ubistava, trgovinu drogom i oružjem, kao i jedno silovanje, optužena je da je sa suprugom i majkom Snežanom Đorđević novac koji je njen muž stekao trgovinom drogom i ubistvima, ubacivala u legalne tokove.

Veljko i Bojana venčali su se 2010. godine i već su 14 godina u braku u kojem imaju troje dece.

Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Veljko Belivuk, Marko Miljković
foto: Kurir, Petar Aleksić

Druga žena monstruoznog klana, Tanja Miljković, sa svojim suprugom Markom, koji je optužen zajedno sa Belivukom za mnogobrojne zločine, u braku je od 2015. godine i imaju dvoje dece. O njoj se zna mnogo manje nego o Bojani, međutim, u centru priča dospela je navodno zbog veze sa Lazarom Vukićevićem, a navodi se da je upravo to bio jedan od razloga zbog kojih je Lazar svirepo mučen u "klanici" u Ritopeku.

Žena o kojoj javnost ipak najmanje zna jeste nevenčana supruga Filipa Ivanovskog File, Marija Milutinov, sa kojim Fila ima dvoje dece. Marija je takođe bila privođena zajedno sa Bojanom Belivuk i Tanjom Miljković zbog sumnje da su godinama prale novac za pripadnike klana Belivuk-Miljković.

Tamara Zvicer
foto: Screenshot

Tamara Zvicer, žena koja je u žižu javnosti dospela prilikom atentata na njenog supruga Radoja Zvicera, kada je u Ukrajni ranjen ispred zgrade u Kijevu u kojoj je živeo. Naime, Zvicerova je istrčala iz stana kada je čula pucnje i potom zapucala na napadače koji su ispalili čak 7 hitaca na njenog supruga dok je džogirao. Inače, sumnjalo se takođe da je na nju pucano u Kotoru, kada joj je, prema optužnici, šef škaljarskog klana preprečio put i zapucao iz pištolja, ali nije pogodio ni nju ni automobil, već vozilo iza koje je bilo parkirano u tom trenutku.

Darko Šarić, Lana Popović
foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Supruga Darka Šarića, koji se predao još 2014. godine, Lana Popović, ostala je verna iako se on nalazi iza rešetaka. Uvek doterana i sređena, Lana je redono dolazila na suđenja suprugu kako bi mu pružila podršku. Kako smo ranije pisali, dok je Šarić u pritvoru, odlazili su i u tzv. "ljubavnu sobu" a tokom njegovog borakva u zatvoru, dobili su i dete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja