OVO JE OSUMNJIČENI UBICA IZ BAČKOG GRADIŠTA! Ceo dan se svađao sa ženom, pa je iskasapio KUHINJSKIM NOŽEM naočigled rođaka (FOTO)
Foto: Facebook

užas

OVO JE OSUMNJIČENI UBICA IZ BAČKOG GRADIŠTA! Ceo dan se svađao sa ženom, pa je iskasapio KUHINJSKIM NOŽEM naočigled rođaka (FOTO)

Crna Hronika -

Tair H. (33) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć nakon svađe nožem iskasapio nevenčanu suprugu K. S. (30) i to naočigled brojnih rođaka kod kojih su došli u goste u Bačko Gradište, a nakon toga pokušao da pobegne.

Zločin se podsetimo, dogodio pola sata iza ponoći nakon žučne svađe supružnika koji su došli u goste kod rođaka.

Kako smo već izveštavali, osumnjični se tokom celog dana svađao sa suprugom K. S. sa kojom je u goste kod rođaka došao u subotu. Naime, zločin se dogodio u dvorištu trošne kuće koju je opština nedavno dodelila njihovom rođaku koji ima višečlanu porodicu.

osumnjičeni tair h.
osumnjičeni tair h.foto: Facebook

- Iako su rođaci kobnog dana pokušavali da smire strasti među supružnicima, u tome nisu uspeli. Uveče je došlo do velikog sukoba, pa je Tair H. ušao u kuću, izašao sa nožem u ruci i počeo da preti nesrećnoj ženi - navodi izvor i dodaje:

- Sve se odigralo u tgrenutku, pa niko nije stigao da reaguje i da ga obuzda. Izbo je nekoliko puta K. S., a potom onako krvav pobegao iz dvorišta. Za sada nije poznat motiv ovog ubistva, a nije poznato ni da li je nađen nož kojim je izvršen zločin.

Prema rečima našeg sagovornika, svedoci zločina su odmah pozvali policiju i Hitnu pooć koja je nažalost, samo mogla da konstatuje smrt K .S.

- Policija je ubrzo locirala Taira H. i lišila ga slobode. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično delo ubistvo - podseća izvor i dodaje da je telo poslato na odbukciju koja će utvrditi od kojih povreda je preminula nesrećna žena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track