ČUDNI SIMBOLI U STANU GDE SU BILA TELA DECE? Novi detalji istrage stravične tragedije u Novom Sadu - U ulici MRKLI MRAK I TIŠINA
Foto: Instagram/192_rs

ČUDNI SIMBOLI U STANU GDE SU BILA TELA DECE? Novi detalji istrage stravične tragedije u Novom Sadu - U ulici MRKLI MRAK I TIŠINA

Crna Hronika -

Najnoviji, jezivi detalji iz slučaja smrti mladog bračnog para i njihove dece u Novom Sadu lede krv u žilama. Nezvanično, u stanu u kojem su živeli su pronađeni egipatski simboli na zidovima.

Prema nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom proverava ove navode.

M. P. S. (23) i L. P. S. (25) potresli su celu Srbiju, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu. Dan nakon strašne tragedije, pronađena su i beživotna tela njihove dece (1) i (3). Kako se sumnja, smrt dece nastupila je nasilno.

Trenutno se ispred kuće L.P.S. i M.P.S. nalaze forenzičari, inspektori, kao i policija. U celoj ulici je mrkli mrak i vlada tišina.

Komšije mladog bračnog para koji je juče skočio sa solitera u Novom Sadu, a čija su deca pronađena mrtva u stanu u kojem su živeli u Petrovaradinu, šokirani su zbog samoubistva dvoje mladih i zločina koji su, kako se sumnja, počinili nad svojom decom.

Kako su istakli ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

- Ovde su došli kao podstanari kad nam je umro komšija pre dve, tri godine. Oni su živeli sa još ljudi u dvorištu, pošto je to stambena kuća, ali su se slabo kretali, bili smo samo na ćao ćao -, priča prestrašena komšinica.

Podsetimo, tela mladića i devojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu.

Nezvanično, dve osobe su zajedno skočile sa zgrade kako bi izvršile samoubistvo.

Lekari su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt oba lica.

Dvoje stanara od kojih jedna žena živi na poslednjim spratovima, rekli su da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen.

Treći komšija kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vreme uviđaja.

- Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i peške prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno moja deca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo - rekao je on.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track