"DAJ BOŽE DA GREŠIM..." Sektolog o mogućem značenju misterioznih simbola egipatske mitologije na zidovima kuće para iz Novog Sada
Foto: Youtube Printscreen

"ovo je zlo"

"DAJ BOŽE DA GREŠIM..." Sektolog o mogućem značenju misterioznih simbola egipatske mitologije na zidovima kuće para iz Novog Sada

Crna Hronika -

Nakon informacija da se na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par koji je preksinoć skočio sa solitera u Novom Sadu, a u kojem su pronađena tela njihovih sinčića od tri i jedne godine, nalaze simboli egipatske mitologije, te da policija i tužilaštvo istražuju navode da su L.P.S. i M.P.S. bili pripadnici sekte, za medije se oglasio i sektolog Dimitrije Pastuović.

Sektolog sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

- Daj Bože da grešim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kosmosu, paganskim božanstvima - priča Dimitrije Pastuović. On dodaje i da poštovaoci ovih uverenja šire svoju propagandu i tako uspevaju i da, najpre, zatruju omladinu.

- To su zlonamerni ljudi, šire svoje gluposti i truju decu, poput njih, i to namerno. Ovo je zlo - kazao je.

Pastuović je napomenuo i da je ranije upozoravao na "satanizam", te da će ovakih slučajeva biti još u budućnosti.

Dimitrije Pastuović, sektolog
foto: Youtube Printscreen

Dvostruko samoubistvo i ubistvo

Mladi bračni par, M. P. S. (23), kao i muškarac L.P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Bračni par je živeo na Petrovaradinu. U međuvremenu je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što je izvršio samoubistvo, ubio sopstvenu decu. Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte. Reč je navodno o crtežima zagrobnog života iz egipatske mitologije.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

04:48

SA SAMO 12 GODINA SU MI TRAŽILI DA IZBODEM ROĐAKA! Jeziva ispovest bivšeg člana sekte Crna ruža: SVE JE POČELO GUBITKOM SESTRE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track