"PRIJAVLJENA NA 2 ADRESE A NEMA JE ODMALENA" Dve porodice zavijene u crno nakon STRAVE U NOVOM SADU: Oglasile se i njihove komšije
Foto: Zorana Jevtić

tuga

"PRIJAVLJENA NA 2 ADRESE A NEMA JE ODMALENA" Dve porodice zavijene u crno nakon STRAVE U NOVOM SADU: Oglasile se i njihove komšije

Crna Hronika -

M.P. S. (23), koja je sa suprugom L.P. S. (25) počinila samoubistvo skokom sa zgrade u Limanu, a pre toga, kako se sumnja sa njim ubila svoje sinove stare godinu dana i 3, bila je prijavljena na dve adrese u Bačkom Petrovcu u Ulici Oktobarske Revolucije.

Kako se saznaje ona je rođena u Bačkom Petrovcu, a članovi njene porodice želeli da daju nikakve izjave.

Od komšija se saznaje da M.P.S. već godinama ne dolazi u selo kod roditelja, da su čuli da živi u Novom Sadu i da ima dete, ali je nisu videli od kada je bila mlađa.

Ni sa njenim roditeljima nisu bili u kontaktu, jer kažu da su živeli skromno i povučeno, a prema njihovim rečima u selu navodno živi i L.P.S. majka, ali ni nju nisu viđali u poslednje vreme.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, pripadnici novosadske policije su sinoć oko 17 časova uz dozvolu vlasnika kuće (50) ušli u objekat u Ulici Tome Maretića u kom su boravili M.P.S. i L.P. S. sa njihova dva sina (1) i (3).

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom.

Na licu mesta izvršen je uviđaj, a pronađeni su simboli egipatskog zagrobnog života, sotone i odvajanja od kolektiva.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznaje se iz dobro obaveštenog izvora dobro upoznatog sa istragom.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:11

BEZBEDNJAK ŽIVOTIĆ: SEKTE REGRUTUJU ISTO KAO ISIS I AL KAIDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja