"OTAC POZVAO MAJKU, REKAO JOJ DA PLANIRA DA UBIJE BRATA" Progovorio brat ubijenog muškarca iz Vladimiraca: Otkrio POTRESNE DETALJE
Foto: Printskrin/Facebook

Porodična tragedija

"OTAC POZVAO MAJKU, REKAO JOJ DA PLANIRA DA UBIJE BRATA" Progovorio brat ubijenog muškarca iz Vladimiraca: Otkrio POTRESNE DETALJE

Crna Hronika -

Na njivi u blizini porodične kuće u Vladimircima kod Šapca, danas oko 16:30 časova, pronađeno je telo muškarca dok je nedaleko od njega ležao drugi muškarac koji je davao znake života, ali je imao teške povrede glave.

Među meštanima Vladimiraca, postoje različita mišljenja o tragičnom događaju. Dok neki tvrde da je otac ubio svog sina iz razloga što je bio problematičan, drugi pak tvrde suprotno. Zaposleni u prodavnici gde je radio opisali su ga kao dobrog mladića, dok su istovremeno imali negativan stav o njegovom ocu.

- Otac je loš čovek, a on je bio dobar, nikoga nije dirao niti pravio probleme. Pored rođenog brata, imao je i sestru, ona se udala. Ne znam šta ga je nateralo na takvu odluku, da ubije svoje dete, to je njegova krv - kažu meštani.

Porodična tragedija

- Nisam ni slutio da ovo može da se desi, moj brat živi malo dalje odavde, on je znate lečen na psihijatriji zbog alkoholizma u Beogradu i skoro se vratio - rekao je brat ubijenog.

Brat ubijenog je otkrio da je majka upozorila policiju i hitnu pomoć nakon što ju je otac obavestio o svojim namerama, ali nažalost, njihov dolazak je bio prekasno.

Tragični događaj ostavio je porodicu u šoku, posebno zbog lošeg odnosa oca i ubijenog brata.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track