PRVO JE SKOČILA MAJKA, A ONDA OTAC SA SINOM (3) U NARUČJU Ovo je slučaj koji je 2011. potresao Beograd: Dečak jedini preživeo
Foto: Nemanja Nikolić

PRVO JE SKOČILA MAJKA, A ONDA OTAC SA SINOM (3) U NARUČJU Ovo je slučaj koji je 2011. potresao Beograd: Dečak jedini preživeo

Crna Hronika -

Slučaj dvostrukog samoubistva i dvostrukog ubistva u Novom Sadu zaledio je Srbiju. Mladi bračni par skočio je sa solitera u smrt, a pre toga su, kako se sumnja, ubili svoja dva sina.

I dok se kao mogući motiv ovog čina pominje pripadnost nekoj vrsti sekte, i dalje se čekaju nalazi obdukcije koji će otkriti kako su umrla deca.

Još jedan slučaj koji je 6. decembra 2011. potresao Srbiju bio je kada je muškarac (51) sa tada trogodišnjim sinom skočio sa šestog sprata vojnog samačkog hotela na Zvezdari, i to samo nekoliko trenutaka pošto je to uradila i njihova majka i supruga (47).

Mališan je tom prilikom zadobio brojne povrede, ali je nekim čudom uspeo da preživi i da se samo nakon godinu dana oporavi.

- Tada su nastradali njegovi roditelji, a on je samo čudom ostao živ, ali s prelomima obe butne kosti, ruku, povredama glave i karlice. Nakon tragedije koju je jedva preživeo ostao je potpuno sam, ali ga je jedna porodica iz Žarkova usvojila i postala njegov staratelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track