"NISU MOGLI DA IH PREHRANE, STIGLI SU IH DUGOVI" Blažo Marković veruje da je OVO MOTIV zbog kog je PAR UBIO DECU I SKOČIO U SMRT
Foto: Kurir Televizija, Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

kurir televizija

"NISU MOGLI DA IH PREHRANE, STIGLI SU IH DUGOVI" Blažo Marković veruje da je OVO MOTIV zbog kog je PAR UBIO DECU I SKOČIO U SMRT

Crna Hronika -

Mladi bračni par skočio je u petak sa krova zgrade od 17 spratova i izvršio samoubistvo na novosadskom bulevaru Cara Lazara. Ali, na veliku žalost, ovde se priča o ovoj tragediji ne završava.

Osnovano se sumnja da je ovaj par pre čina samoubistva, u kući u Petrovaradinu, u kojoj su živeli kao podstanari, usmrtio rođenu decu, dva dečaka starosti tri i jedne godine.

To je ustanovila policija, koja je posle identifikacije nastradalog bračnog para, posetila kuću u ulici Tome Maretića 34, u Petrovaradinu, u kojoj su sa svoje dvoje dece živeli kao podstanari.

Novi Sad, ubistvo
foto: Zorana Jevtić, Kurir

Ono što posebno zabrinjava u vezi sa ovom nezapamćenom tragedijom u Novom Sadu jeste mogući motiv ubistva i samoubistva, a to je povezanost ovog bračnog para sa nekom sektom.

Blažo Marković, nekadašnji predsednik Sindikata policije i policijskih starešina Srbije, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je govorio o mogućim motivima ove tragedije.

- Prvo se gleda da li su oni bili pod uticajem nekih droga. Sada se postavlja pitanje da li su imali kontakt sa sektom ili nisu. Ono što znam sigurno i pouzdano je to da oni nisu imali kontakt, ni jedno ni drugo, sa svojim roditeljima. Znači, totalno su bili zatvoreni. Po mom mišljenju, da su bili u nekoj satanističkoj sekti i ako su ubili svoju decu zbog toga, insistirano bi bilo da ostanu živi. Znači, ja bih u ovom trenutku presekao oko toga. Čekamo abdukciju da vidimo da li su tu bile neke substance zbog kojih su to odradili - rekao je Marković i dodao:

02:10

NISU MOGLI DA IH PREHRANE, STIGLI SU DUGOVI Blažo Marković tvrdi da je OVO MOTIV zbog kog je MLADI PAR UBIO DECU I SKOČIO U SMRT

- Mi ne znamo gde su oni radili ili šta su oni radili. Nemamo nikakve podatke. Možda je najpre ekonomska situacija bila u pitanju. Nismo mi prvi put ovde da razgovaramo o ovakvim situacijama. Ovde su ljudi ubijali zbog nasilja u porodici, ubije celu porodicu i na kraju sebe. Mislim da će u tom pravcu da ide ovaj slučaj, jednostavno je ljudima kliknulo. Nemaju šta dalje, ne mogu decu da prehrane. Nisu nikakav izlaz, od roditelja nisu dobijali ništa, nigde nisu radili. Niti išta radili i stigli su ih dugovi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:11

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track