KOMŠIJE OTKRILE KAKO SU SE SRELI LAV I MARTINA! Ona bila natprosečno inteligentna, on živeo u Americi, evo odakle im prezime na S
Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

KOMŠIJE OTKRILE KAKO SU SE SRELI LAV I MARTINA! Ona bila natprosečno inteligentna, on živeo u Americi, evo odakle im prezime na S

Crna Hronika -

Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25), supružnici iz Novog Sada koji su najpre ubili svoju decu pa sebe, upoznali su se dok je ona pohađala srednju školu.

Lav ju je zapazio i na prvi pogled mu se dopala i tako kreće njihova ljubavna priča, piše Informer.

Iako su pronađeni određeni sektaški simboli u njihovoj kući, ljudi koji su ga poznavali kažu da nisu mogli ni da pretpostave šta se dešavalo u njegovom privatnom životu.

- Lav nije bio neko ko je dugovao ljudima, nije se kockao, nije se opijao. Niko nije mogao da pretpostavi da će ovako nešto da se dogodi - samo su neki od komentara o Lavu od dobro obaveštenog izvora.

Novi Sad, Samoubistvo
foto: Zorana Jevtić

Lav je navodno jedan period života proveo u Americi. On je tamo živeo i dobro poznaje engleski jezik, navodno je govorio toliko tečno engleski da je imao čak i američki naglasak.

Nakon spekulacija odakle prezime P. S, izvor objašnjava da je Lav sam odlučio da doda to prezime na slovo "S".

- Lav se posvađao sa svojim roditeljima, šta je bio razlog nisam siguran. Sam je odlučio da zbog loših odnosa uzme prezime svoje bake i time je mislio da se odvojio od svojih - priča izvor.

O Martini su mogli za Informer da kažu da je bila natprosečno inteligentna, da se retko šminkala i da je skoro uvek nosila crnu odeću.

Podsećamo, Martina P. S. i Lav P. S. izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri. Sumnja se da su oni ubijeni.

Inače, Martinino telo preuzela je njena porodica, kao i tela dečaka i oni će biti sahranjeni sa majkom danas u 14 časova na groblju u Bačkom Petrovcu.

Novi Sad, ubistvo, umrlica
foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Facebook

Za sada, nije poznato ko će preuzeti telo Lava.

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti. U kući u kojoj su živeli nađeni su egipatski simboli "ankh", koji simbolizuju "večni život" i izgledaju kao krst sa "drškom".

- Daljim pretresom kuće, u fiokama i u jednom ormanu, otkrivene su sveske sa tvrdim povezom, gde je Lav pisao neke beleške o zagrobnom i večnom životu, izolaciji od čitavog ovozemaljskog sveta, crtao satanističke i druge simbole, pri čemu se direktno obraćao đavolu. Između ostalog, zapisao je poruku Satani da je njegov zadatak završen i da ide sa ovog sveta, što je najverovatnije uradio pred sami krvavi pir. Sve ove poruke ukazuju na to da je neka opasna sekta potpuno pomračila um i Lavu i Martini, pa su u okviru nekog jezivog obreda digli ruku i na decu i na sebe - objasnio je izvor.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

06:35

LAV I MARTINA SU BILI U OVOJ SEKTI! Pastuović tvrdi: Predsedava GOSPODAR PAKLA, a SATANIZAM se krije iza popularne filozofije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track