"SAMO JEDAN ZAGRLJAJ U SNU MI DAJ, A ONDA IDI SA ANĐELIMA, JER SAM SHVATIO DA JE KRAJ..." Otac se obratio poginulom sinu Borisu
Foto: Privatna Arhiva

potresno

"SAMO JEDAN ZAGRLJAJ U SNU MI DAJ, A ONDA IDI SA ANĐELIMA, JER SAM SHVATIO DA JE KRAJ..." Otac se obratio poginulom sinu Borisu

Crna Hronika -

Vladimir Majorski, otac tinejdžera Borisa (18) iz Stare Pazove koji je pre godinu i po dana poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Inđija-Beška kada je na njega i njegovu devojku Dejanu Neralić (17) dok su bili na motoru naleteo Slobodan B. (84) iz Krčedina, neutešno se obratio svom sinu na društvenim mrežama.

Pa da podsetimo, mladi ljubavni par tog kobnog dana 18. oktobra 2022. krenuo je na izlet u Vrdničku kulu motorom kojim je upravljao Boris Majorski, dok je njegova devojka Dejana bila suvozač. Do nesreće je došlo kada osumnjičeni Slobodan B. koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću vozeći "mercedes" nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču motora i direktno se zakucao u njih.

poginuli boris majorski i dejana neralić
poginuli boris majorski i dejana neralićfoto: Privatna Arhiva

Porodice poginulih tinejdžera neutešni su od velike tragedije, a Borisov otac je čak osnovao i starnicu na Instagramu koju je posvetio sinu i njegovoj devojci gde skoro svakodnevno objavljuje njihove fotografije uz potresne poruke.

- To što smo imali nas dvoje, nema niko, ne mogu to opisati rečima ni slikom, moj mali anđeo sa anđeoskim likom, takva ljubav oca i sina nije se desila nikom. Imali smo oboje planove i odlučnost, zamišljao sam tvoju porodicu, decu i budućnost, ma da nam i prezime nije tako zvučno ali sve je moje tvoje imao si tu mogućnost. I kad te u snu zagrlim uz sebe bih te stopio, kao anđeo si koji oči bi mi sklopio i toliko daha bih sa tvog ramena popio da bih se u tom moru ljubavi utopio - napisao je neutešni otac na Instagramu, pa nastavio:

- Ima smisla za tebe sam morao nastati, razdvojene duše nađu načina da se sastanu, ali isto pitanje mi opet ne da zaspati da sam te u to predvečerje sreo, dal bi smo se rastali. Još samo jedan mi večeras u snu zagrljaj daj, a onda sa anđelima idi jer shvatio sam da je kraj. Naći ću tog Amora i strele mu polomiti, zašto se na mene baš morao okomiti. Opet lažem tražim te u drugima, kao brod sam a more mi preti stenama, pa srce i ja čekamo u smenama, jer poput krvi zauvek tečeš mojim venama.

Kako je potom dodao neutešni otac Borisa Majorskog "život mu je promenio poziv koji je dobio kobnog dana." - Već godinu i po od tebe ni glasa, tvoj poziv bi mi došao poput božanskog spasa. Da vreme mogu vratiti ja bih ga promenio, od svih drugih tebe sam posebno sine cenio i na kraju šta sam ja to doživeo da mi jave, da sam te zauvek izgubio - napisao je ispod fotografije svog sina koji je smeje.

uviđaj nakon stravičnog udesa
uviđaj nakon stravičnog udesafoto: Printscreen Instagram 192.rs

Vladimir Majorski u potresnoj ispovesti pre nekoliko meseci za Kurir je rekao da ga jako uznemirava cela situacija vezana za suđenje za smrt njegovog sina i devojke. On je naveo da će se boriti da se osumnjičeni adekvatno kazni.

- Nakon nepravosnažne presude žalio se na visinu kazne od tri godine, pa je predmet sada u rukama Apelacionog suda u Novom Sadu. Takođe, na visinu kazne žalila se i tužiteljka koja smatra da je ovo mala kažna za počinjeno krivično delo. Boriću se i nikad neću odustati da se pravda zadovolji! - rekao je on, a kako saznajemo, od tada se ništa nije promenilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track