ZUBARKA IZ PAKLA! SLIKALA SE GOLIŠAVA S POLA ESTRADE, UPROPASTILA 40 ŽENA! Uhapšena Snežana imala salon u Beogradu na vodi (FOTO)
Uhapšena Snežana S., Foto: Drustvene Mreže

istraga

ZUBARKA IZ PAKLA! SLIKALA SE GOLIŠAVA S POLA ESTRADE, UPROPASTILA 40 ŽENA! Uhapšena Snežana imala salon u Beogradu na vodi (FOTO)

Crna Hronika -

Nadrilekarka koja je imala ordinaciju na 20. spratu zgrade Beograda na vodi prebačena u Centralni zatvor

Nadrilekarka Snežana S. (48), kojoj je juče na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je s falsifikovanom diplomom Medicinskog fakulteta u Prištini pružala stomatološke i usluge antiejdžing tretmana u ordinaciji u Beogradu na vodi, prijavilo je najmanje 40 žena, saznaje Kurir!

Snežana S.
Snežana S.foto: Drustvene Mreže

Kako naš izvor otkriva, žene koje su išle na tretmane podmlađivanja kod lažne doktorke biće saslušane tokom istrage koja je pokrenuta i stepen oštećenja koji im je Snežana S. nanela "uslugama" koje je pružala, a za koje nije imala ni diplomu niti odgovarajuće znanje, biće utvrđen.

Negirala krivicu

- Ona se sumnjiči za krivična dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo. Ordinacija koju je vodila pod imenom "BV dental estetic" nalazila se na 20. spratu zgrade u Beogradu na vodi - otkriva izvor Kurira i dodaje da je osumnjičena Snežana S. prebačena u Centralni zatvor. Prema njegovim rečima, doktorka je na saslušanju priznala da je pružala usluge estetske stomatologije i antiejdžing tretmana, ali je tvrdila da je završila Medicinski fakultet i da je njena diploma prava.

- Ona se sumnjiči da je od 21. novembra 2021. do hapšenja u svojoj stomatološkoj ordinaciji pružala stomatološke i usluge antiejdž medicine, iako je naknadnim proverama utvrđeno da je diplomu fakulteta falsifikovala - saopšteno je prethodno iz tužilaštva. Inače, Snežana S. je bila aktivna na društvenim mrežama na kojima je često objavljivala fotografije.

zubarka, Snežana Stević
foto: Drustvene Mreže

Ruška Jakić:

Ne poznajem tu ženu

Voditeljka Ruška Jakić koja je na jednoj od fotografija koju je na svom Fejsbuk profilu objavila lažna doktorka, izjavila je za Kurir da uhapšenu ne poznaje.

- Ne poznajem ni nju i gospodina sa fotografije. Čak mi nisu ni likom poznati. Sudeći po mojoj frizuri, ova fotografija je nastala pre mnogo godina, pošto već dugo ne nosim tako zalizanu kosu - rekla je Ruška Jakić za Kurir.

- Na Fejsbuku je upisana pod drugim prezimenom i na toj društvenoj mreži nije objavljivala fotografije iz svoje "ordinacije", već uglavnom svoje izazovne fotografije, slike sa putovanja ili iz izlazaka, ali i one s javnim ličnostima, dok je na Instagramu ordinacija imala svoj profil - kaže sagovornik Kurira.

1 / 8 Foto: Drustvene Mreže
Uhapšena Snežana S.
Uhapšena Snežana S.foto: Drustvene Mreže

Izazovne poze

- Slikala se gotovo isključivo u izazovnim pozama, oskudno odevena, zbog čega su je mnogi uporedili sa Olgicom Markanović (34), poznatom kao Barbi nadrilekarka koje je uhapšena 1. juna 2021. i protiv koje je u međuvremenu isto Prvo osnovno javno tužilaštvo podiglo dve optužnice zbog sumnje da je tretmanima "plazma penom" uništila lica najmanje 18 žena - podseća sagovornik Kurira i dodaje da je postupak protiv Markanovićeve i dalje u toku.

Kako je Kurir pisao, Markanovićeva se sumnjiči da je u neregistrovanom "Medicinsko-estetskom centru Tayas" u Beogradu neovlašćenom i nepravilnom upotrebnom sredstva "plazma-pen" prouzrokovala trajna oštećenja na tretiranim delovima lica oštećenih, u vidu dubokih opekotina drugog B i trećeg stepena, uz istovremeno nedopuštenu primenu injekcione lokalne anestezije "lidokain-hlorida", koja je predstavljala rizik po život oštećenih u slučaju alergijske reakcije usled nepostojanja antišok terapije i edukacije okrivljenih, kao i same primene uređaja "plazma-pen" zbog korišćenja struje.

Bonus video:

00:10

KURIR NA LICU MESTA: Pogledajte kako je nadrilekarka Olgica došla kući (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track