2 ZRENJANINCA OSTALA BEZ AUTOMOBILA: Vozili bez dozvole i dva puta osuđivani zbog težih prekršaja
Foto: Instagram Printscreen/MUP Srbije

2 ZRENJANINCA OSTALA BEZ AUTOMOBILA: Vozili bez dozvole i dva puta osuđivani zbog težih prekršaja

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu zaustavili su u Sečnju vozača (24) automobila „volvo“, koji je vozio bez vozačke dozvole i u vreme trajanja isključenja iz saobraćaja i oduzela mu automobil, u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Saobraćajna policija utvrdila je, da je sudija Prekršajnog suda ovog vozača u poslednje dve godine, dva puta pravnosnažno osudio zbog težih saobraćajnih prekršaja. Protiv vozača će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Zrenjaninska policija je oduzela i kamion vozaču (53) iz Zrenjanina, koji je takođe vozio bez vozačke dozvole, koja mu je u ranijem periodu oduzeta, za vreme trajanja zabrane upravljanja vozilom sa 0,93 promila alkohola u organizmu i zbog kaznenih poena.

Prekršajni sud je i ovog vozača dva puta pravnosnažno osudio, u poslednje dve godine, zbog težih prekršaja iz bezbednosti saobraćaja. Vozaču je određeno zadržavanje i on je sproveden u Prekršajni sud u Zrenjaninu.

Obojici vozača oduzeto je vozilo u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca, koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže saobraćajne prekršaje.

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track