POČIVAJ U MIRU PRIJATELJU! KOME SI TI KRIV DA TE UBIJE?! Na društvenim mrežama se opraštaju od bivšeg VLASNIKA KAFIĆA
Foto: Društvene mreže

ubistvo u rumi

POČIVAJ U MIRU PRIJATELJU! KOME SI TI KRIV DA TE UBIJE?! Na društvenim mrežama se opraštaju od bivšeg VLASNIKA KAFIĆA

Crna Hronika -

Nakon što je otkriveno da je Zoran Obradović (68) zvani Gusak iz Rume, inače bivši vlasnik lokalne kafane, a sada vlasnik odgajivačnice pasa ubijen u svojoj kući, njegovi prijatelji opraštaju se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama.

Podsetimo, policija je juče pronašla telo Zorana Obradovića u ulici Marka Oreškovića u Rumi, a za osumnjičnim ubicom ili ubicama i dalje se intezivno traga. Za sada nije poznato kada se dogodio svirepi zločin, ali će to utvrditi obdukcija.

ubijeni bivši vlasnik zoran obradović
ubijeni bivši vlasnik zoran obradovićfoto: Društvene mreže

Prijatelji ubijenog na društvenim mrežama tuguju za Zoranom i uz njegove fotografije iz mladosti prosećaju se kako su se družili.

- Počivaj u miru prijatelju moj - napisao je jedan prijatelj ubijenog i objavio staru fotografiju na kojoj se može videti kao svira gitaru, dok se u pozadini vidi bend.

Ispod ove fotografije samo su se nizali tužni komentari, gde korisnici društvenih mreža koji su poznavali ubijenog navode "da ne mogu da veruju da je ubijen", "da to nije trebalo da se dogodi", "kome je Zoran kriv da ga tako ubiju".

prijatelji se opraštaju od ubijenog zorana obradovića iz rume
prijatelji se opraštaju od ubijenog zorana obradovića iz rumefoto: Društvene mreže

- Zorane, naš dobri, kako je moglo da se desio ovako nešto? Život nekad nije fer prema nama - piše u jednom od mnogobrojnih komentara.

Ubijeni Zoran Obradović ima nekoliko profila na Fejsbuku i na svima preovladavaju njegove objave vezane za pse, kafić koji je do pre nekoliko godina držao i fotografije sa gitarom. Kako smo već pisali, ubijeni muškarac pre šest godina je zatvorio kafić u Rumi koji je držao godinama i to navodno, nakon što mu je inspekcija zatvorila lokal zbog buke. Tada je odlučio da se ozbiljnije bavi psima koje je inače obožavao, pa je otvorio odgajivačnicu pasa koju je držao u dvorištu svoje porodične kuće u Rumi.

- Zoran je bio bogat čovek dok je držao kafić, a biznis sa psima mu je takođe, donosio unosne pare s obzirom da su pse kojima se on bavio i koje je prodavao veoma skupi. Svi u kraju su znali da je dobrostojeći, nije to bila nikakva novost, vozio je besna kola, ali je i dalje ostao u nekom svetu svoje mladosti - navele su komšije ubijenog i dodale:

- Nije isključeno da je ubijen zbog para... Naime, u subotu je komšija premetio da je Zoran veoma nervozan i da psuje i zapitkuje komšije da li su videli njegova besna kola jer ih je navodno, neko ukrao.

Ubijeni Zoran je u porodičnoj kući, gde je i nađeno njegovo telo živeo sam. Prema rečima komšija, ubijeni je bio pomalo prgav i ljudi su izbegavali da ulaze u konflikt sa njim. Istraga povodom ovog ubistva je i dalje u toku, a pripadnici MUP-a tragaju za napadačem ili napadačima koji su lišili života Zorana Obradovića.

Bonus video:

00:20

Tužan skup u Beogradu na mestu gde je ubijen srpski reprezentativac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja