KURIR SAZNAJE! PRED SAOBRAĆAJCIMA PUCAO U ŽENU, PA SE UBIO: Jezivi detalji zločina kod naplatne rampe u Preševu
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

novi detalji

KURIR SAZNAJE! PRED SAOBRAĆAJCIMA PUCAO U ŽENU, PA SE UBIO: Jezivi detalji zločina kod naplatne rampe u Preševu

Crna Hronika -

Žena V. J. (30) koju je sinić na naplatnoj rampi Preševo hicima iz pištolja teško ranio emotivni partner (52) iz Severne Makedonije, a koji je potom izvršio samoubistvo, operisana je u UKC Niš.

- Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani. Pacijentkinja je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra, nakon čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš - saopšteno je Kuriru u niškoj bolnici.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Petar Aleksić

Kako Kurir nezvanično saznaje, pokušaj ubistva i samoubistva dogodilo se sinoć oko 21. 30 sati kada je patrola saobraćajne patrole kod naplatne rampe u Preševu zaustavila automobil u kom su bili muškarac i žena.

- Automobilom je upravljao državljanin Severne Makedonije, a žena iz Vrnjačke Banje je bila suvozač. Automobil je zaustavljen zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja. Saobraćajci su vozaču napisali kaznu i dok je on potpisivao zapisnik, žena je izletela iz auta i počela da beži - prerpičava sagovornik Kurira detalje horora.

Kako dodaje, tada je muškarac potrčao za ženom.

- Trčao je za njom, izvukao pištolj i pogodio je hicima. Kada je ona pala muškarac je hicima iz istog pištolja izvršio samoubistvo - dodaje izvor.

Inače, par je iz Srbije poutovao ka Severnoj Makedoniji.

- Izvršen je uviđaj, na mesto događaja izašli su zamenik tužioca VJT u Vranju sa policijskim službenicima. Državljanin Republike Severne Makedonije i mlađa žena iz Vrnjačke Banje putovali su iz pravca Srbije prema Severnoj Makedoniji putničkim vozilom "audi" - potvrđeno je Kuriru u PU Vranje.

Bonus video:

00:22

Uhapšen muškarac koji je u centru Beograda pucao na pripadnika vračarskog klana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja