MILJKOVIĆU ČESTITALI PREKO RADIJA Javio se i misteriozni "Vendeta", tražio OVU PESMU za rođendan: Stihovi kriju TAJNU PORUKU?
Foto: Libertaspress/Sky aplikacija, MUP

3 godine pritvora

MILJKOVIĆU ČESTITALI PREKO RADIJA Javio se i misteriozni "Vendeta", tražio OVU PESMU za rođendan: Stihovi kriju TAJNU PORUKU?

Crna Hronika -

Marko Miljković, jedan od dvojice vođa klana Belivuk, sa ostalim pripadnicima klana u pritvoru se nalazi već 3 godine, a njegova porodica i prijatelji kao jedan od načina komunikacije sa njim izabrali su radio emisiju gde mu poručuju pesme!

Miljkoviću je ovo, tako, četvrti rođendan koji "proslavlja" u zatvoru, a radijskre čestitke nisu izostale ni ove godine.

- Srećan rođendan Marku od Vendete - poruka je, navodno, za Miljkovića.

Inače, Vendeta označa reč za osvetu, a zbog toga je misterija ove poruke još veća, s obzirom na njeno značenje i na onog kome je upućena.

Marko Miljković
Marko Miljkovićfoto: Kurir.rs

Misteriozni poručilac tražio je i pesmu za svog druga: "Nisam, nisam u duši zao, a oni što me mrze traže razlog još u svojoj glavi. A jesam, probao sam ja sve živo, jesam, đavolu da dignem nivo i dan-danas neke svoje grehe na moj račun stavi. Kad pravim problem, ja pravim samom sebi"

Prošle godine je, da podsetimo, čestitke preko radia dobio i od svoje supruge Tanje.

"Srećan rođendan Marku Miljkoviću želi njegova Tanja, uz pesmu: "Moj si nek si najgori" i poruku:

- Čekam te da dođeš, pa da se volimo najviše na svetu, kako samo mi znamo - navedeno je u jednoj od poruka za koju se veruje da je potpisuje Miljkovićeva supruga, Tanja.

Tanja Miljković
Tanja Miljkovićfoto: Petar Aleksić

Odavno je poznato da se članovima ozloglašenog klana šalju poruke putem radio stanice koju mogu da slušaju u zatvorskim jedinicama, pa se tako poruke mogu čuti za sve.

"Teši, Maretu, Budi, Veljku i Marku puno pozdrava uz pesmu Samo jedan klub“, ali i „Samo za našu braću Marka, Miloša, Vlada, Tešu, Veljka i Marka, izdržite legende“, uz pesmu „Isti igrači“.

Tako je bila poruka i za kumove: „Čuvajte se, jaki budite i sve izdržite. Uz vas smo svi. Čekamo vas“, uz pesmu „Kume“ od Baje Malog Knindže.

„Marko, zauvek uz tebe i s tobom, vole te mama, brat Miloš i ćale… četiri srca“ pročitano je kao posveta uz pesmu „Osloni se na mene“, Olivera Mandića.

Takođe, poruku su slali i pesmom „Za svu braću“, Beogradskog sindikata, uz reči „Izdržaćemo sve. Niko nije nepobediv. Opet ćemo se vratiti, jači nego ikad“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track